30.05.09г.
Продължавам с пълното суровоядство,не съм имала отклонения
.Консумирам само храни от растителен произход,пчелен прашец и пия топла вода сутрин и понякога вечер.Исках да направя един разтоварващ режим,но гледах лунния календар и видях,че луната сега се увеличава,пък аз искам при намаляваща и затова го оставям за след 7 юни.Днес си правих за обяд(то в 5 вече клони към вчеря,но както и да е)нещо като сърми:в листа от зелена салата завих пасирана смес от:домат,маслини,спанак,сусам,магданоз-стана като кьополу,но беше вкусно.
Многго ме гложди един въпрос:когато вече не стават за ядене спанакът ,копривата и др. зеленолистни какво трябва да ядем вместо тях?Ако някой ми отговори ще съм му благодарна
Днес ходих до здравословното магазинче от което пазарувам,за да си взема някои неща( там си говоря с мацката(много приятна) и даже съм ѝ казала за сърдечните си неволи) и ѝ се похвалих,че вече нямам проблем
.И тя такова простичко,но съдържателно ми вика:"Добре,дошла"
....почувствах се сякаш съм открила някаква голяма истина,с която някой хора са наясно,но явно всеки сам трябва да стигне до нея.......Стигам до извода,че суровоядствоо е не само начин на хранене,но и начин на живот-така ги виждам за себе си нещата