28.06.09г.
Е как няма да я бъде бе Марулиуме
!
Нли сме от партията на начинаещите суровояди
Не бях писала,понеже се захранвах,пък вчера не бях вкъщи и нямах много време.
Тъй,приключих с гладуването и захранването за лятото,следващото ще бъде есента,после зимата,после пролетта и после пак лятото.Сега трябва да погледна таблицата в сайта с дните на Екадаши и Двете тръби и да ги спазвам,дореди 2 месеца стриктно не ядях в тези дни.Не ми прескача сърцето,пак ме боцка понякога,ама аз не се отчайвам,понеже знам,че доста време съм трупала и сега трябва време,за да се прочисти всичко в мен.Доволна съм от себе си.
Днес сутринта ходих на йога,но нямаше занятия-на инструктра му се родило бебче и човекът беше в настроение,май от вчера
.....и разбираемо-нямахме занятия.Остана ми разходката...около 3 км.Междудругото докато се захранвах усилено се рових из рецептите тук,купих си и кафемелачка,за да си меля зърната за крекерите,и си купих и авокадо,което нямах и ни най-малка представа за какво да употребя
......отворих го,не беше сладко,даже нямам идея дали е плод или зеленчук
..освен това е малотрайно май.Както и да е
,някой да ми удари едно рамо,като ми каже за какво да го употребя(като си купя следващия път).Вчера си направих хумус(ядох пълнени пиперки с хумус-добре стана).А също си направих и лучен хляб(дето Марулка му казва кюфтета),сега се суши във фурната и наистина е много вкусен и прилича на кюфте,ама малко мазничка стана тази смес май,но като за 1 път ми е простено.Направих си и сурови бонбони-нещо стедно между гранола баровете и още нещо,но ги направих във формата на бонбонки,и ги овалях в кокосови стърготини и сусам-мнооооооого вкусни станаха-даже малкия искаше да яде от тях,и аз му дадох."вкусно ли е"?-питам,"да"-щом ги харесва,добре е работата начи
.И тъй....
Днес пих гореща вода сутринта,ама нея мога и да не я споменавам,та ми е нещо като "Отче наш",след като си отворя очите(демек,винаги я пия)
.После чай от глог,2 праскови на обяд,диня,сурови бонбони-солидно количество.Сега чакам кюфтетата и ги мятам и тях
.
От утре започвам цветния прашец и маслата-по метода на С.Петко
.....и да видим,кой,как и колко ще се разтоварва
.Че днес сутринта(малко в детайли,ама нали има хора с лениви черва да видят,че дава ефект гладуването и суровоядството)...3 пъти ходих до 00-червата ми са повече от ОК
.За сравнение,когато бях на 16 години някъде имах такъв проблем с това,че ми се е случвало 1-2 пъти в седмицата,при положение,че ядях 3 пъти на ден
....Мисля,че Мони ще еуспее да си реши този проблем,стига да е постоянна
Сега друго не се сещам
П.С: имам правописни грешки,но не мога да ги оправя,компютъра нещо се цигани и като натисна Спейса ми яде буквите,тъи че ги оставям така