Да се отчета и аз
.
Храня се суровоядно и се чувствам ОК.Позволявам си по някоя и друга варена царевица от време на време,но само това.Не си публикувам менюто понеже се храня ужасно разпокъсано и да си призная.....малко ме мързи.Вървя ужасно много почти всеки ден.Днес например вървях от Мола-големия(тези,които са от Варна разбират за какво говоря
) до Винса,от там през центъра,Колхозния пазар и пак до МолЯ
(аз живея близо до него).Абе с 2 думи -много вървяне не знам даже колко километра са това.Като минах през центъра,минах през новото здравословно магазинче и се запознах с Илка-много е сладка
.
Валя ме страхотен дъжд,даже бях с малкия(големия де) с колелото,т.е. валя ни двамата,ама на мен ми беше голям кеф
,шляпах през ловките,кефих се като 5 годишна.Даже едни момчета като ме видяха такава мокра се притесниха явно и ме поканиха да съм се изкъпела с тях хаххаххахха
,значи викам сигур
съм започнала да влизам във форма след раждането,щом пак почнаха да искат няк'ви неща.Преди като бях още хипопотам,не ме оферираха
......Ииии така добре съм.
Само ме притеснява,че нещо ми подпира на върха на щитовидната жлеза,като пудутинка го усещам и малко ме наболява,надявам се да мине от самосебе си и да не е нещо кофти.