02.07.09г.
Прави ми впечатление,че изобщо не се изморявам напоследък.А вървя страшно много,наистина ужасно много.....4 км. си ги взимам "от воле",това ми е минимума.Онзи ден излязох от нас в 8.00 сутринта и се прибрах в 11 и 30-12 ч.трябваше да свърша нещо и реших да ходя пеш...почти 4 часа само вървях(освен това беше и много горещо),без прекъсване.Накрая като се прибрах установих,че не съм изобщо уморена,ама изобщо.
Сърцето си (да чукам на дърво) не го усещам,не ми е правило проблеми,аритмии,прескачания и т.н.Даже започнах да не се притеснявам да излизам в най-голямата жега(щото по едно вереме от тези прескачания ме беше хванало шубето и гледах много,много да не излизам в жегите).Това много ме радва,понеже покрай здравословните си неудачи си бях изградила доста бариери(чисто психологически,като това,че гледах да не излизам,когато е горещо),които започнаха да падат.Дано всичко да продължава в този дух-тези промени много ме радват и ме правят щастлива
.
Много ми се яде тези дни,много.Май е ПМС,но е "нещо страшно"-сурови неща ям,ама......крекери,салати,сладки,вчера изядох много неща
.Днес май е по-добре работата.Сутринта пак много вървях,не знам колко точно,видях се с най-любимата си приятелка,имах достатъчно социални контакти за деня,значи програмата е изпълнена
.
Меню:
11 и 30–кайсии,парче пъпеш
12-салата с хумус от тиквички+2 кракера(от тези дато им казваме кюфтета
)
14- кашу и лешници
Купих си едни ръжени ядки,като овесените са,но ръжени.За вечеря смятам да си направя салата от пъпеш,2-3 лъжици ръжени ядки,половин шепа накиснати стафиди и малко житни кълнове.Тази салата може да се прави и с други плодове,много я обичам
.
Тука една царевица им варя,може да хапна малко от нея,ако усетя такъв порив....ще видя,обаче,не е съвсем сигурно.Както дойде.
За крекерите искам да пипитам.На вас една тава за колко време ви стига?
???Когато си ги правя използвам за мярка една чаша,която е малка,може би е на половината на една 250 милилитрова.И така накрая се получават 6 кракера,които имат формата на кюфтета
(дори ленено-чесновите направих като кюфтета)....и свършват за 2 дни.И затова исках да се сверя по вас колко време ги ядете.Щото аз така хубавко не съм си хапвала не знам от кога.Когато ядях нормално се хранех супер разпокъсано,по 2 пъти дневно-не повече.Пък сега.......абе съвсем различно е