21.06.09г.
Днес е 8 ден от режима....утре мисля да се захранвам и без това днес изядох четвърт краставица.
Бях на йога сутринта,все пак успях да се добера до там и пак ми се отрази много добре,ще продължавам да ходя винаги,когато мога.
Един друг проблем имам:продължавам да пуша по 2-3 цигари на ден.Осъзнавам,че няма абсолютно никакъв смисъл и си викам:"ти целия хранителен режим си коригира из основи,от толкова неща се отказа(от ужасно много ,аз съм от хората тип чревоугодник),тука с цигарите още се моткаш-к'во чакаш??"Ама ето сега честно си признавам,не ми е проблем да не ги пуша и тях,те и без това не са 1 кутия,ми 2-3 на ден,демек случая не е трагичен
,ама много ми е странно:Не пия,не ям,по мъже не ходя,тежа 53-54 кг., ;)значи започвам да се чувствам така,все едно 2-3 цигари ме делят от това да стана идеалния човек
.Плюс това не бях пушила 2 години и нещо,ама преди Нова година бях в режим пак,нещо се ядосах,доскуча ми ...и я да си пална една цигарка и тъй
.После имах изпити,там вече не издържах,вярвайте ми хора бабите не са тук във Варна и дори и понякога за някой друг изпит да вземат малкия,големия е тук......и с деца,учене до посреднощ......направо "разбирах от добрина"-супер стрес е това за мен,явявала съм се на по 2 изпита в един ден.....лягане супер късно,ставане супер рано,пътуване до университета/Шумен/,напрежение...после няма да ми се пуши ли!?
Ама ще заставя Козирога да ги игнорира съвсем и без това не са много :(Аз воля имам,трябва само да си "навия" нещо.Ето днес бях на един детски рожден ден:много добро изпълнение-народ,клоуни/Живко Драгостинов от "Танцувай с мен2" беше клоуна/,ядене,пиене.....нищо не съм хапнала/заради режима,иначе една салатка можех да "вкарам"/....нищичко,даже и чай не пих,пък хората се пръснаха от ядене.Само си помислих накрая на кого му е по-добре: на мен не ми е тежко,пък те са адски много преяли
.
И като "тегля чертата" в 23 и 30ч.: добре ми е,свежичко ми е,лекичко,добре си е нашия начин на хранене(живот
).Сега и с цигарките ще се простя и съвсем всичко ще си дойде на мястото