Бойко, какво става с теб, не си писал над седмица, добре ли си?
благодаря, че попита
Понаучих още нещо за себе си през тази седмица -
организма ми е придобил по-съвършенни настройки, вследствие на последните ми две въздържания от храна - когато злоупотребя с некачествени и несъвместими храни, получавам разстройство, което ги изхвърля максимално бързо вън от мен, което мисля, че си е добър бонус, стига да не се злоупотребява с ползването му
А иначе се готвя последните няколко дена да почна сухо каскадно, но нещо не ми се удава да проведа качествено подготовката - вчера ядох към 8 ябълки, към 9 портокали, към 10 - пчелен прашец с мед и вода, но към 12.30 ме прихвана такъв зверски глад, че си направих 5 бъркани яйца, които изядох с около половин глава лук, от това обаче ме прихвана глад за сладко, купих си една малка торта за 8.50, изядох 1/3 от нея и се поуспокоих малко, което обаче не ми попречи за вечеря да похапна 3 пакета спагети "Чойс", с около 150 грама кашкавал, и малко купена лютеница, която беше най-скапаната, опитвана от мен през живота ми, за десерт още малко от гадната торта.
И към 2.30 през нощта, естествено дойде часа за разплатата - и доста голяма част от всичко гореописано замина по "каналния" ред
Определено издържах голям период от време без простотии, но тръгна ли да ги върша, нямам равен просто
Ще ме светнете ли кога е най-подходящото време за започване на сухото гладуване този месец?
И каква точно беше логиката - когато започва да намалява луната, тогава ли е добре да започнем и ние да намаляваме теглото си и отровите си чрез въздържане от храна и вода ?