Здравей Бра, на мен ми харесва псевдонима ти, благозвучен е
Как вървят твоите патила около празниците? Иии... колко опит събра с уриновите клизми, по схема ли ги правиш? Аз стигнах до там, само да ги харесам и после се разсеях нещо
През периоди на гладуване много добре ми действат книги на учителя Дънов. Успокояват ме и ми разведряват настроението като цяло
А, мислил ли си за житен режим?
Благодаря, радвам се, че псевдонима ми се харесва и на теб !
Последно бях сам на 24-ти и 25-ти декември, направих си по случая една баница, изядох си я сам с огромен кеф, и от тогава до края на годината карах на сокове от зеле, моркови,цвекло,целина, тиква, и цели банани в последния ден на годината.
Първия ден на тази година го изкарах на 3-4 лъжици мед, разтворени във вода, вчера си направих сок от зеле, после от тиква, днес пих сок от портокал, след малко пак ще си правя сок от зеле, моркови и цвекло.
Мисля и утре да съм на сокове, и след това преминавам изцяло на вода и урина.
Какво точно имаш предвид под схема, не знам, гледам да ги правя през ден, че да не съм "се раздразвал" прекалено много. Досега съм направил 6 уринови клизми с изпарена до около 1/4, и добре ми се отразяват, не излизат кой знае какви чудни неща, за които пишат "колегите", но за сметка на това смърди
качествено
Ще видим дали и при мен ще има такива съкровища, за които пише Малахов и другите...
За житен режим не съм мислил като цяло, но ще го направя без да му мисля, по време на захранването
Но за в момента ми е нужна максимална енергия, за да ми "закърпи" дупката в червата, която ми пробиха хирирзите, за да изтече гнойта преди 6 седмици. От дупката нямам теч последните 3 дни, тече само след като съм правил клизма и съм вземал душ.
Много се кефя на чистенето, което си причинявам, от 4-5 дена ми е едно леко на душичката и тялото, когато излизам да се разходя, направо летя от скоростта, която ми идва отвътре... голяма работа е това да се разтовариш храносмилателно...