И защо точно в 15,34 Поздравления Колко килограма свали? Гладувал ли си толкова дълго досега?
Ами не знам, в толкова се случи.
А за килограмите ще докладвам днес вечерта, или утре, като се претегля, благодаря, че ми напомни...
Имам бледи спомени, че като бях ученик някъде 10-ти клас, което прави преди около 17 години... Уж бях само на вода, ама скришом ходех по малинаците, за ягоди, и така
От тогава досега съм правил само по 7 дни на плодове, и то рядко, само като се разболея по-сериозно от бронхит...
А Вики - гладуването си е лесно, иска се само правилна настройка, неимоверно по-трудно е да се издържи на "вълчия" глад, който следва след това, и който още не е дошъл при мен, насландисвам се тук с едни сокчета, имах чувството първия път като изпих 1 портокал, че съм преял с нещо ужасно сладко, така се изострят усещанията след въздържане от храна, но ти разбира се го знаеш от собствен опит. А ако се обличаш добре и стоиш на топличко не те бърка, че е зима.
Мисля, че лесно ще се справя с вълчия глад, като приложа две-три елементарни, но ефективни похвата -
1. Пиене на много сок
2. Пиене на чаша топла вода 30 мин преди ядене
3. И накрая - ГОЛЯМОТО дъвчене
Чудя се само кога организма ми ще закрещи за нещо готвено, защото последното готвено нещо беше баницата, която изядох на Коледа... и дали ще мога да направя цялото захранване изцяло със сурова храна, вие как мислите ?
Макар че съм си купил продукти за зеленчукова супичка- джинджифилче, пащърнак, алабаш, моркови-доста, глава целина...
Доколкото съм прочел правилно, аюрведистите и Малахов съветват през зимата да се похапва готвено, за да неутрализираш по-лесно студа...