ей, ей, спокойно, хора.
бате Бино - не съм имал предвид конкретно някой с мненията "против АС", казах го принципно. Напълно уважавам, когато някой има точни факти, които да сподели. За съжаление не съм си правил никакви изследвания пред повече от 10-те години, в които пия водорасли, за да мога и аз да имам нещо конкретно, освен "Много съм доволен." Виждаш, че съм писал, че нямам база за сравнение с други продукти, така че смятам, че е нормално да съветвам човекът, който пита дали да ползва продукта, от който аз съм доволен. Никъде не съм писал "Не ползвай фирмата "х", нали? Не съм професионалист в биологията или химията, за да давам точни обяснения, говоря единствено от личен опит, което, предлолагам всеки ще потвърди, е най-важното и силно доказателство.
веселин777 - да кажа и на тебе - говорех по принцип - не специално за теб. Кое точно не разбираш с израза "Доволен съм от...." ? Естествено, че става въпрос за цялостното физическо и психическо състояние. Нямам никакви проблеми със ставането сутрин в 8 часа, когато си лягам 2 през нощта. Работата ми е свързана с психическо натоварване - почти няма колега, който да не се оплакава всеки ден от главоболие, отпадналост, сънливост и т.н. - аз такива проблеми нямам. Не боледувам. Отскоро спортувам много по-малко, тъй като ми откраднаха велосипеда - сега съм пълен с енергия и се чудя как да я изразходвам във времето, което имам. Надявам се, че сега е малко по-ясно на какво се дължи доброто ми мнение.
А, да - това го постигам с половината от 10 гр на ден Суперхрани.
Мир и любов и от мен