Благодаря за съветите - най малко се замисля човек в повече варианти как да реши проблем .
За съжаление - и бабите ни са на вълна - РАБОТА ,ПАРИ.... не са в БГ и не си и идват често - по веднъж дваж годишно / даже тъкмо си викам ей сега как ще им оставя децата да си свърша разни самостоятелни задачки - а в крайна сметка те си вършат своите неща и аз пак си ги влача челядта с мен навсякъде /
И на йога не става - два пъти водих голямата с половин час обяснения преди това как трябва да се внимава и пази тишина , че не е място за игра а се изисква внимание и по големите им трябва тишина. Но ние нали сме си малко по егоистични веднага и правиха забележка като сподели нещо - а гадното беше, че всички останали преди асаните си говорят и разни смешки и закачки пускат , а изведнъж искат човек да спре и някак да застине и да е съсредоточен. Даже при медитация - имаше едно друго детенце - ми то милото му е смешно и си прави там разни маймунджалъци - и него го скастрих как не можели да се съсредоточат / честно казано мен само ако ми се катерят по главата и ми нарушават баланса - тогава ми пречат децата , иначе да си се въргалят около мен /
За мъжо и аз се замислих дали не съм го пресилила - ама ми се ще ей така една книжка да седне да прочете - досега цялата информация която е получил е само защото аз чета всичко важно на глас - откъс от книга , статия - все нещо стига до него даже и да се прави че му е безинтересно . Но като му споделих и за еволюционния Божи план - как човек трябва да се откаже от някоя и друга екстра и да се замисли защо съществува въобще - ама съм и аз една
мисля си ,че една толкова здраво стъпила на земята дева може да се промени ей така
За зеленчуците на пара правя - картофки цвеклото даже на салата с магданоз само и само мир да има , но той си се връща отнякаде с порция нещо си и си хапва човека , че чак всяка вечер практикува ,за рибата пак нищо не казвах - има толкова вегетарианци на риба ... Колкото и да го мисля май наистина няма да намеря решение - проблема си е негов . За мен остава само да се превъзпитавам и вместо да се погнусявам от разни гадости които прави, да се опитам да гледам с разбиране и надежда за положителна промяна.