Много ми е тежичко , имам разни оплаквания и гледам да почивам повече. Сега пък съм точно обратното - много ми се хапва , по цял ден зобам по нещо - наруших си повече суровият режим , засега гледам да си хапвам поне поотделно салатките и плодовете , а разни супичи и манджи който ме изкушават си ги хапвам отделно . Хапвам и кисело мляко ... много ми се яде
нямам естествен източник зимата , но пък взимам БДС поне . Запасила съм се иначе с колкото може повече полезни нещица в къщи за да не се изкушавам от друго/ до мен пак мъжа ми зоба пуканки с кола и пак ще съгреша с някоя пуканка
/
Качила съм 6 кила за тези месеци , стигнах до извода да хапвам и готвено защото имам нужда от топла храна , супички в повече и пълнени камби с ориз са съгрешениятами , а останалата ми храна е сушени плодове , ядки и много и най различни зеленчуци ... не меря и не тегля кое по колко ,може би в даден момент да преклявам . Пия всяка сутрин чай от малинови листа или от коприва, взимам Спирулина и МСМ ,но не редовно ами през ден през два сменям - и Бирена мая също пия , ако съм взела нещо не го смесвам с друго на същият ден , така го усещам нямам никаква представа защо правя така - което може да прозвучи глупаво
.
Взимам и пробиотици от седмица - имах запек макар че се хранех с доста разхлабващи храни / забравих за другото си печено изкушение - печена тиква
/
Наблягам и на плодовите сокове - днес примерно пих два пъти чаша сок от мандаринки и следобед сокче от яблки и моркови / повечко морковчета сложих/
А кожта и косата ми са много променени - имах малко проблеми с дребни пъпчици по лицето откакто започнах да суровоядствам / нали кърмех и неможех да си правя прочиствания и мисля че заради това ми се появиха тези пъпчици /
Иначе самата ми бременност не е толкова тежка - имам ниско разположена плацента засега / плашиха ме вече със секцио , но мисля че ще се справя и ще се намести докрая тази плацента
,малко болежки, кървене / особенно след секс / , сега имам болки и в кръста и постоянна болка отдоло - като че ли ме е ритнал някой или все едно съм се натъртила - казаха че е от това че ми е трета бременност и малко или много са ми били поотпуснати мускулатура / абе едва ли не че съм като изсипана го разбрах, ама не си го слагам много /
Гледам пак да правя гимнастика , не са много упражненията който мога да правя - ама колкото толкова, усещам че някой сухожилия искат да се разтягат но пък ми се схващат коремните мусколи и гледам да не се претоварвам , по важно е да не родя преждевременно а пък после ще си правя отново шпагатите
засега съм още в шести месец , има доста до края и много размисли още дали да родя вкъщи / мъжа е категоричен че няма , но нали се сещате че аз съм тази която ще каже кога и колко често са ми контракциите
та мога да го метна и да си го подготвам предварително каде какво трябва да се прави при самото раждане / поне за пъпната връв да леда дали не е умотана като излиза
/ пък останалата подготовка аз ще си я направя , - ножици , разни щипки за пъпчето и др...
Имам и големи колебания и за ваксините още , никак не искам да ги слагам - а това значи да не получавам детски / остава и майчинство да не ти дават
/ Много искам да заведа дело - чувствам се ощетена и аз и детето ми , как може да седи гладно дете само защото не желаят родителите да се ваксинира? по малко човек ли е и няма право на детски помощи ? Имам усещането че нетрябва да му ги слагам , и може би и това ще стане въпреки, че ще сме ощетени ...
А да казаха, че е момиче много жени ще му станем на бащаткото ама такива си ги е направил
, името даже знам какво ще е - Анастасия , датата на която ще се роди е 24 април и е възкресение а значението на Анастасия е Възкресение .
Баба ни е малко сърдита че тя е Цветанка и можело и на нея да се казвало - обаче аз така го усещам и така ще бъде , това име ми беше подсказано - честно казано аз исках да е Вяра - но преди да забременея
За момче исках да е Атанас - една лелка ме беше спряла на улицата и ми каза, че трябвало един ден да си кръстя така момчето - прадядо ми се казва така и ми бил много близка сродна душа и съм му липсвала, трябвало да му паля свещ и да го споменавам / само, че аз все женски засега
/ Иначе Атанас не е лошо име - и значението му ми харесва - безсмъртен , но свекърва ми и зълва ми имат много лоши спомени от човек с това име и всячески се опитваха да ме разубедят да се казва така , сега са по спокойни като ни казаха че е женско човечето
Много дълго но кой знае кога ще седна да споделя пак нещо , никак не обичам да седя на компютъра , а и ме заболява гърба седнала тук незнам защо ...