На мен едва сега след година нормално хранене ми се появиха - а и в книжката която Radosti
/ Поправих се извинявай не исках да ти омаловажавам труда / преведе мисля , прочетох , че зависи колко имаш да се чистиш и самолекуваш . Ако не е много става бързо - но после процеса на стареене пак си продължавал - ама аз чета Чопра как да променим мисленето си за стареенето за да не остаряваме и може и това да е спомогнало
Днес започвам и четвъртата книга на Владимир Мегре и ми е много интересно - иска ми се да си ги купя , че ми е много неудобно да ги чета на компютъра - незнам защо , а като се лепна за някоя книга си я нося с мен и в тоалетната и навсякаде като се шматкам с малките
За цигарите - много ми е тъпо , но като ме изкушават много, си позволявам за запаля - ама някакви тежки или пуретка примерно, че да ми се отврати после за по дълго
Аз не съм нито дългогодишна страстна пушачка - имам доста дълги периоди от живота си в който не се сещам и се отвръщавам тотално от тях и в един момент незнам какво ми прищраква и ми се допушва - така година ме изкушават и после пак пълно отвращение - като се замсиля не съм била никога пушачка дори - просто покрай всички пушачи и някак все едно ти предават жаждата ... смяха ми се, че от много чист въздух и пречиствания тялото си искало своето