Здравейте, казвам се Николай и съм на 15 години. Живея в близост до най-големия не областен град, Казанлък. На кратко, направо си се намирам в полите на Стара планина. От около година се интересувам от здравословен и природо съобразен начин на живот. Всичко започна на 15-септември-2007, когато постъпих в гимназия, тогава бях 55 кг. Първия срок (от учебната 2007-2008) аз ядях по 2-3 хамбургера само докато бях на училище, отделно след като се приберях вкъщи си похапвах обилно пържени картофи, вафли, чипсове, шоколади(млечни, купешки) и тем подобни глупости. В началото на втория срок започнах да тренирам колоездене, което съчетавах с гореспоменатите храни. Всичко това продължи до май месец 2008г. Тогава видях, че съм станал 63кг. пръстите ми бяха като наденички а лицето като плондер. Тогава се реших, че ще отслабна започнах като почти всички начинаещи, с глад. Не издържах много. После започнах разни диети и до декември месец всичко привидно беше добре, психически се бях разстроил, често се стигаше до анорексико-неврозни изяви (аз така ги наричам). Започнах новата учебна 2008/2009 година с диетичната нагласа, но без колоезденето. След това дойде нова година и там беше големият ми „пир”, тогава ядох толкова много, че чак се отвратих от храната. После стигнах критичните 67кг. Тогава реших, че ще започна да се храня балансирано и така до днес, когато съм в един балансиран режим и с нормално тегло, като не забравям и спорта (в частност джокинга). Та причината ми да искам да се запозная и съответно присъединя към вас е един филм който наскоро гледах, казва се “Zeitgeist” (превод от немски : Духът на времето). От там се запалих по еколкогията и природо съобразния начин на живот. А на сайта на Мер (надявам се няма нищо против, че я споменавам) едва преди ден-два и съм много впечатлен! Относно до мен, аз съм много спокоен човек, по характер съм ексцентричен, стремя се да съм толерантен във възможно най-много аспекти. В бъдеще искам да се занимавам с интустриален дизайн. Ще ми се да допринеса за разпространението на вашата идеология и проектът „Венера”. Това е от мен ако някой го интересува нещо за мен, нека пита, отворен съм към нови контакти!