Здравейте и от мен,аз ли съм най-възрастния тук
На 37 години,първия глад направих преди 20 ......години ;)Тогава нямаше литература,учих се от една малка книжка"1001 въпроса и отговора за здравословен живот" Правил съм доста проби и грешки,пробвал съм и разделното хранене една година,когато излезнаха книгите на семейство Даймънт. И на Лидия Ковачева режима,многократно. Стигнах до извода,че всеки индивидуално трябва да определи,кое е за него и кое не. Трябва да ти е приятно и да не се насилваш,да слушаш тялото си (когато е пречистено повечко де
) иначе то ще иска,кафенце,тортички и сладолед
Винаги подценявах клизмите и разбрах най-после,колко са важни. Процесите минават по-безпроблемно и изчистването е по-бързо!
Храната ми е 90% сурова,плюс варени бобови,кафяв ориз.Жълтък и риба,много рядко.
Ходя на фитнес,тренирал съм плуване доста години,а вчера за първи път бях на йога при Рашко в "Тримонциум"
Жена ми ходи там и най-накрая успя да ме зариби
Имаме син на една година и четири месеца,преди две седмици е отбит(ще става батко) Не познава вкуса на сол,захар,месо.
Много е хубаво,че с жена ми сме на едно мнение, относно здравословния начин на живот.
Зодия Дева,така ,че,ще ме извините за критиките понякога
Хубаво е ,че има такива като вас!