ieee kakva aktivnost imalo tuk,prospala sam vsichko...
Interesnoto e che promenite ot sun-gazing pri vseki sa razlichni,vsichko e individualno,i vseki ima unikalno prejiviavane.No ustanovihme s drugite 2 priateli,s koito po edno i sashto vreme gore dolu napravihme sun-gazing,che v opredeleni minuti ni se sluchvaha priblizitelno ednakvi prejiviavania i useshtania na razlichnite niva-emocionalno,fizichesko i t.n. T.e.si go obiasnihme che ima neshto kato klucovi momenti v opredeleni minuti.
V momenta sam na 41.30min. Ostavat mi oshte 21 dni za da zavarsha cikala. S 2 priateli oshte pravihme sun-gazing v sashtite meseci,edinia zavarshi cikala,drugia e na pat i posle az.
Shte mi e interesno,ako ima niakoi koito sashto e na pat ili e zavarshil cikala da spodeli za razlichnite minuti kak se e chustval i t.n.
Na men sashto bi mi bilo priatno ako iskate da spodelia,shte sedna parvo da pregledam belejnika,kadeto si vodih belejki za opredeleni minuti. Vse oshte imam da dovarsha cikala.
A za predozirvaneto da vi kaja-dobre e kogato gledate,da si pravite tochnite minuti,ili max.po 2-3min.poveche---vsicko e strogo individualno,no priatelite mi predozirvaha dosta pati,i te me savetvaha da ne go pravia,poneje se poiaviavaha ili otpadnalost ili svrah-aktivnost---a kogato si praveha vremeto priblizitelno tochno-vsichko e 6.