хахах И аз не я понасям, пък представям си ти.
Децата са най-чудните същества и най-трудните за разбиране. Аз нямам, но все пак съм си изградила мнение, че е хубаво да им дадем свободата която заслужават. Трябва да видят, да пипнат и да усетят всичко сами. Така, нито ще им се налага да преодоляват перипети, наложени им от родителите, нито ще обвиняват родителите си, нито ще си мислят или страхуват, че родителите им ще решават вместо тях.И ВЪЛКА СИТ И АГНЕТО ЦЯЛО.
Предполагам, че всички тук са наясно, че свободата(до колкото е възможно естествено) е най-ценното нещо на този свят.
Аз пък мисля, че йогата не е чак толкова добър избор(за масата хора, които се хващат за йогата, като удавник за сламка, а и не само). Системата на Норбеков примерно ми се струва много по-близо до човешкото съзнание и много по-ефективно, и безопасно. Йогата ми изглежда супер неестесвено и скучно занимание, също така и никак безвредно, защото до колкото се сетих напредваш с времето и се опитваш да достигнеш все по-високо ниво и пак може да не ти се получи, толкова розово колкото си си го представял.Извода е, че единици хора достигат желания резултат, а другите - кой останал с всичкия си, кой не... Не искам да навлизам в спорове обаче, това си е лично мое мнение(и нямам за цел да го натрапвам на някого или да ви обвинявам за избора ви, за това ще е хубаво и вие да не го правите), тук става въпрос за друго, а именно решението да е собствено,натурално,желано от човека практикуващ го.