Мен пък ме интересува за религията повече. Понеже съм фанатично православен християнин... в смисъл не, че не зачитам правото на другите да вярват в каквото си преценят за добре... а в смисъл, че не бих се подвел по други религиозни учения и почитания на други богове и т.н. И ми е интересно, как така няма нищо религиозно в йогата, сериозно питам... като някой каза, че Буда бил измислил едикакво си, Шива бил измислил едищо си... пък аз си мисля, че Буда и Шива се приемат за богове... то и оттам идва будизъм примерно. Та, понеже не искам да омешвам религиозните неща... и аз съм дистанциран от йогата, въпреки че напоследък съм склонен сякаш към физическата част с упражненията да се обърна. Но другото ми е наистина голяма мистерия. Тия духовни неща и работи. По принцип, не ми харесва да отричам неща, с които не съм особено запознат.. въпреки че понякога ми се случва като го карам по инерция, но пък съм предпазлив.... пък като гледам във форума няма чак толкова напреднали в йогийските работи.. откъде тогава сте сигурни, че няма нищо религиозно в тях? Пък и няма ли някакви мантри на неразбираеми езици къде се говорят и разни такива работи?!
Освен туй.... няма ли някакви опасности примерно като се захващаш с йога? Не може ли при някого да се получат странични ефекти, да му прищрака нещо в мозъка примерно... щото четох и за някакви неща дето почвал да отделя мозъка и не знам си какво, значи и с мозъка почваш да се заиграваш тука... сериозно питам между другото и за тая част, да не каже някой, че се шегувам..