Днес, сигурно съм изпил 2 литра сок от моркови (предимно), ябълки и цвекло. Доста добре понасям първите студени дни. Май по-добре от предната зима...само незнам защо...малко съм гузен, но предната зима бях много по-строг суровоядец от тази
много често почнах да ям варени кълнове от нахут. Друго влошаване в диета ми...миналата зима салатите ми бяха абсолютно без подправки... а сега мога да кажа, че съм се пристрастил към горчицата. И май към лютото...немога да си намеря достатъчно люта горчица без всякаква ненужна химия вътре... но даже и като няма химия, все слагат някакъв оцет и сол в горчицата, трябва да видя дали лесно се прави домашна...
Още по-странно...до края лятото обожавах лука и често изяждах по една глава на сядане. А сега като ям много по-малко лук и чуствам дълго време нещо неприятно в устата си, така че го отказах. Но пък засилих лютите чушки и черния пипер. Чудя се...дали индийците са прави и тялото ми иска люто за да се стопли, или подсъзнанието ми си мисли, че индийците са прави и затова иска люто за да се стопли...
много сложно!
Покрай тази горчица, почнах и да ям много марули. А пък после покрай марулите и много горчица... и май е крайно време да ги спра. Не им е сезона вече и си представям какво постижение на химията са.
Лятото мисля, че доста съм се доближавал до 80/10/10. И се чуствах доста добре. Сега обаче плодовете не ми вдъхват таково довере...и съм доста далече от 80/10/10. Даже удрям по някоя друга лъжица тахан.
И пак се чуствам доста добре. А в някой отношения тренировките са по-добре от лятото. Съвсем почвам да се обърквам вече
значи или мазнините не са ми чак такъв проблем...или просто все още изразходвам някакво гориво останало отпреди и като свърши ще е рязък спад...
Хм...само деградира храненето ми май. Поне вече свикнах малко с житените кълнове и не са ми толкова гадни.
Преди няколко седмици, за кратко, се завърна синузита ми, запуши ми се едната ноздра. Понеже наскоро преди това бях правил някакви прегрешения с ориз и тестени, и се зачудих...чак пък от толкоз малко ли се намери слуз да се задържи в носа ми...Но мина доста бързо, а сега носът ми е доста отпушен и не тече (или поне не толкова), както преди обичаше да прави супер дразнещо, като изляза отвън на студено.
Иначе много се издразних на запушения нос. Много е гадно да правиш стойка на ръце с запушен нос. Но точно тя мисля, че ми помогна да го отпуша по-бързо.