Дори вече си мисля че мога да направя 15 дневен пост. Притеснява ме само че трябва да си пия лекарствата.
Василий, Никога не променяй продължителности, дозировки, температури и пр. от предписаните. Щом 5 години правиш житен пост и накрая получаваш инфаркт, нещо (по-скоро много неща) не е правено по най-подходящия за теб начин.
Частичното хранене, например:
- 3 ябълки, 9 ореха и 100 гр лимец на ден - 10 дни;
- 13 или еди колко си дни - сок от череши;
- малко плодове + чайчета + мед;
и всякакви други подобни частични хранения водят до някой от видовете дистрофия. Щом Учителят е каза 10 дни, значи толкова.
Разбираемо е силното ти желание да подобриш здравето си и е много похвално.
Само че, състоянието ти изисква, според мен, непрекъснато и непосредствено наблюдение от компетентна медицинска мисъл и практика. Даване и изпълняване на съвети само от 2-3 написани във форум неща не е добре, може да стане и опасно.
Предлагам ти старателно и търпеливо да изчетеш всичките книги, посочени в съответния раздел на този форум и след това да предприемаш действия.
До тогава можеш да напишеш в Ютюб "проф. Неумывакин", да изгледаш и изслушаш внимателно препоръките му, да посетиш множеството руски сайтове и форуми с ключова дума "голодание", там да зададеш лекичко въпрос какви знания имат за/при твоето състояние и през това време четеш, четеш...
Според мен има възможности да възстановиш до много голяма степен здравето си, но много компетентно, внимателно и бавно.