Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Тема-чесалка 2  (Прочетена 245728 пъти)

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4015
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:Тема-чесалка 2
« Отговор #600 -: 11-05-2017, 08:13:00 »

Защо точно в чесалката го турна това видео , бе , душо?  tooth Това е силна лекция, а лекторът явно е изключителна личност, отдавна не съм попадал на такова силно излъчване на искреност и доброта. Това се усеща още в първата минута. Такива лекари винаги са били голяма рядкост.
Пусни го  в темата за ваксините .  
Не че ще има кой знае каква полза  де.. :) но все пак. Темата за ваксините вече можем да приобщим към другите две големи теми - (за религията и сексуалната ориентация) , където силата на аргументите няма никакво значение  tooth  Човекът отсреща си има собствено мнение и дори да вложим цял живот в убеждаване - няма да постигнем нищо. Докато не пострада лично, никога няма да раздели "сеното от плявата".      
« Последна редакция: 11-05-2017, 08:15:18 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.

iskrena

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1122
Re:Тема-чесалка 2
« Отговор #601 -: 11-05-2017, 20:28:59 »

ми, що не го пуснах ли :)
честно казано, напълно изключих, че има такава тема  tooth
а иначе, лекторът е вярващ човек, адвентист предполагам.
радвам се, че ти е харесала!
живи и здрави!
Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4015
 • дипломиран рекреативен специалист
НОВА НАДЕЖДА ЗА БЪЛГАРИЯ
« Отговор #602 -: 12-05-2017, 10:22:29 »

Тук преместваме едноименната тема .
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=8535.0

Безсмислено е да вземам отношение по същество, но от уважение към Петко, който виждам, че май наистина не се шегува в намеренията си  tooth , искам да му задам някои  въпроси  ;)
1. Петко, защо смяташ, че "новата надежда за България"  може да бъде отделна от "новата надежда за света" ?  ;) Ако ще правиш политика, първата ти работа е да се запознаеш с ГЕОполитиката  ;) Решенията за всяка една национална държава от много време! се вземат и одобряват  ИЗВЪН нея!  ;) Защото национални държави вече няма!  ;) И ръководител , който не се съобрази с това   - плаща скъпо! Примерите са стотици!
Защо мислиш са всички тези военни операция , преврати и "оранжеви революции" на "миролюбивата ,най-демократична  и най-велика" страна?
Те са точно срещу непослушните, които са решели (като теб) да работят за народа си , без да се съобразят с истинските господари..
Ето ти списъци, проучвай ги, свободно време явно имаш :)
https://oko-planet.su/politik/politiklist/71678-polnyy-spisok-vseh-voennyh-prestupleniy-soedinennyh-shtatov-ameriki.html
http://ruxpert.ru/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA_%D0%B2%D0%BE%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D1%85_%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B9_%D0%A1%D0%A8%D0%90

2. След като ще се захващаш с политика, би трябвало да следиш обстановката тук..:) Защо мислиш, че в БГ няма партия, която да работи за народа?  ;)Няма ли да е по-мъдро да подкрепиш нея, те вече набират популярност. Я да видим, ще отгатнеш ли за кого става дума ,след като следиш ситуацията  ;) ?  
« Последна редакция: 12-05-2017, 10:25:22 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.

ogrizko

 • Full member
 • ***
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 163
Нова надежда за България
« Отговор #603 -: 12-05-2017, 13:03:36 »

Ами, не знам защо политиката и здравето да не са пряко свързани? Дори ако помниш ти бях казал по-преди, че имам подобни намерения и че ти може да си някакъв вид съветник ако не друго относно здравеопазването. Министерство на здравеопазването не е ли част от политиката? Задължителните ваксини не се ли приемат като закон от политиката? Така или иначе ако постигна целите си, много хора ще се замислят и тоя форум може и да живне. Така че поне според мен си беше на място темата ...макар да не е пряко свързана със здравето ...т.е. не обсъждаме здраве, то косвено може да засегне в много голяма степен здравето и е ясно, че след като съм част от тоя форум ..със сигурност ще го засегне!

1. Изобщо не смятам, че новата надежда на България може да бъде извън новата надежда за света ...точно така смятам и точно затова смятам да направя много силна връзка с лидери, които мислят за народите си. Дали ще погледна малко повече към Русия, дали ще търся съмишленици на Балканите. Изобщо не смятам да се деля, мисля да създавам силни съюзи.
Хубавото нещо от цялото това членство в ЕС и положението ни на картата е това, че САЩ не биха си позволили прекалено лесно да правят разни простотии. Освен това аз много внимателно мисля да преценям кога каква стъпка в предприемам в реформите си ...т.е. първо ще потърся обединение със силни лидери и после примерно ще променям разни неща дето удрят пряко по простотиите на САЩ. Но мен САЩ не ме вълнува, там да си гледат ГМО и каквото си искат ...мен ме вълнува територията на България основно.
Аз не виждам какво толкова печелим ние, българите ..или света като цяло с това примиренчество, което пропагандираш. Най-много да спечелим още 5 години спокойствие, докато в същото време САЩ планират нови и нови простотии. И накрая не станат много по-големи поразии от моето "непослушничество" ...ще живеем в по-болен, по-мръсен и развален свят ....то края на света е ясно, че ще се случи по един или друг начин... Ама пък що трябва да се примирявам пред някой си САЩ? Или пред ЕС? Хайде, не обичам да конкретизирам плановете си ....ама един от тях е тоя да се поощрява ползването на истински семена, искам да ям вкусни плодове и зеленчуци, сочни домати ...а не разни ГМО пластмаси. Знам, че ЕС няма да е много съгласен, както и САЩ и Монсанто и там другите ...ама давай всички да се примиряваме пред беззаконието и да ядем трохите на шепа нещастници?! И между другото отглеждането на истински плодове и зеленчуци на мястото на ГМО също ще повлияе здравето ...щото уж няма никаква връзка със здравето темата. Или пък понеже не знам дали е официално, че само одобрените от ЕС сортове семена може да се сеят ....ако все пак още не е официално ...да вземем да си траем и да чакаме да стане официално. Или да наберат още сила и да забранят ползването на билки и да си пием само лекарствата? Или тогава ще се сетим ....имаше един огризко..... що ли не го подкрепихме и трябваше да му заключваме темата, примерно ...не съм от най-обидчивите ...няма проблем щом толкова пречи темата да е заключена, въпреки че наистина проблем не виждам аз поне :police:

2. Ако говориш за набиращото популярност напоследък движение на Слави Трифонов ...първо, че все още не е партия сякаш??! И второ дори и да е партия, няма да е по-добре да подкрепя тях ...ще е по-лесно. Оттам нататък мисля има много повече какво да предложа от тях като визия как да се случват нещата. Доколкото ги наблюдавах, използват някакви модели от Франция, Португалия, Хърватска и не знам си къде и шаблони и се опитват да ги прикачат тук, защото там сработвали много добре. Само дето сме в България. И най-доброто нещо ако го приложиш не където трябва, може да си имаш проблеми. Моята визия е малко по-различна ...може би като твоята подобна донякъде, само че ти имаш много повече знания в областта на здравето. Та, моята визия е да изследвам всички възможни варианти ....и от всеки вариант да избера някаква част, която пасва ...и така да сглобя нов модел, който да работи още по-добре. А ако няма нищо подходящо като модел, имам мозък и сам да създам такъв. Част от нещата дето са ми хрумнали като промени съм сигурен, че ги няма никъде. Поне в България със сигурност, защото тук всичките са свикнали със заложените модели и не могат да разчупят нещата ....а може би не искат :surpris_23: да ги разчупят по доста по-различен начин ....нещо като не работи, се налагат големи промени ...направо ми е смешно как всеки път сегашните политици уж тръгват да решават разни проблеми в едикой си сектор ....ама направили някакви леки козметични промени и чакаме държавата да се оправи tooth Само да предупредя ...не обичам особено да ползвам козметика :whistling2 - emotloader: Който както иска така да го разбира...

...а ако не говориш за Слави Трифонов ще трябва да подскажеш, защото само той ми е направил някакво впечатление явно, другите не съм ги забелязал не знам защо :angel:
Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4015
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:Тема-чесалка 2
« Отговор #604 -: 13-05-2017, 07:36:50 »

Ха ха , точно аз да харесвам чалгаджийчето?  tooth Шокиран съм ,как е възможно това да хрумне на някого, който уж ме познава. А и не четеш внимателно, написах "партия"  ;)
Който се е насочил към политика, трябва да познава политическото пространство, нали така?  ;) Запознай се и ще се сетиш коя партия имам предвид.    
« Последна редакция: 13-05-2017, 07:43:38 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.

ogrizko

 • Full member
 • ***
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 163
Нова надежда за България
« Отговор #605 -: 13-05-2017, 11:03:10 »

Амииии ....добре, извинявай за предположението. Просто аз не гледам дали някой е чалгарче, мултимилионер или най-бедния човек в държавата ...а дали иска да направи нещо добро и нещата да се променят или не. Слави ако не друго, поне се опитва да промени нещо. А иначе чалгата му не я понасям особено.

Ако говориш за Марешки, понеже само той така неочаквано събра подкрепа, че чак влезе в парламента. Не знам доколко да му вярвам като политик и човек. Предвид доколко законен е бил бизнеса му, а пък и това че май си купува гласовете ....а пък и това, че е в парламента. Аз ако нямам 51% мисля да изкарам партията си от парламента и да не допусна да съм част от статуквото.

Ако говориш за обединените патриоти ...пак не знам колко да ми вдъхват доверие с всичките скандали покрай тях. Валери Симеонов ме кефеше принципно, изглеждаше ми добронамерен, балансиран и т.н. ...обаче сега далавера с неговия хотел "Козият рог" ....и иди, че разбери. Каракачанов не е лош уж ...ама знам ли. Дори една от идеите ми иска да реализира за задължителна казарма.

Реформаторите ги свързвам със СДС и Костов ...а Костов с нищо хубаво. Имат някои добри идеи, но... дори не могат да се обединят както трябва.

Но все пак не чета мисли. Правя предположения просто, няма как да знам коя партия имаш предвид ако не искаш да кажеш :)
Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4015
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:Тема-чесалка 2
« Отговор #606 -: 13-05-2017, 16:52:45 »

Пак разгледай партиите :) А и така е по-интересно , и без това са само сладки приказки под асмата :)
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.

ogrizko

 • Full member
 • ***
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 163
Re:Тема-чесалка 2
« Отговор #607 -: 13-05-2017, 19:01:10 »

Ами, добре ..хубаво, но ти ме подвеждаш по някакво удобно за теб русло в случая. Честно казано, може да звучи странно ...но не ме вълнува чак толкова партиите, както вече забеляза от предната ми публикация ...а пък и като цяло щом съм решил сам да правя партия - значи не ги харесвам особено и им нямам доверие. Един дол дренки ми се виждат, затова реших сам да се хвана да ги извозя за някъде другаде дренките. И освен това на мен не ми се говорят празни приказки, затова и няколко пъти те питах ...и аз от уважение към теб реших да си поиграя на гадаене, ама заради това гадаене минаваме на сладки приказки под асмата. Няма да гадая повече. Абсолютно сериозен съм в намеренията си. Макар че много обичам да се лигавя и на моменти го правя ...в случая гледам да съм доста сериозен, защото не се шегувам. Аз като гледам какви хора имат подкрепа с хиляди ..днеска гледах едни такива и ми стана смешно. По-повърхностни щуротии не бях виждал досега. И като казвам хиляди ..доста над 10 000 няма да казвам колко. Викам си леле мале, на такива глупости вярват голямо количество хора ...то на такива ако вярват хиляди, аз вече трябваше да съм събрал 1 млн ...но засега имам 15 харесвания на страницата ми... едното от които е на мен самия tooth  Не, че това ме притеснява чак толкова ...просто не ми се иска да жертвам цялото си време, защото имам доста идеи и извън политиката, които да водят до по-реални към момента за мен неща. Защото намерението ми с политиката може да не се осъществи въпреки желанието ми ...докато другите неща в живота ми трябва да ги осъществявам. Та, не мога по цял ден да кисна във фейса и да чатя наляво-надясно и да коментирам всяка статия. Трябва да измисля някакъв по-добър начин да се представям може би. А идеята ми не беше да разводнявам форума със сладки приказки под астмата ...идеята беше евентуално да представя намеренията си и ако на някого му допада, че искам да променя нещо в държавата да ме подкрепи във фейса и да ми помогне малко да се популяризирам, а защо не да имаме и по-голямо сътрудничество, ако има достатъчно чисти намерения. Така че предпочитам във фейса да са сладките приказки ...но ако сме достатъчно честни, форума малко е позадрямал напоследък, не е като преди няколко години, така че не мисля, че подобно кратко отклоняване на вниманието ще е фатално с нещо. Даже може пак да се разбуди някой позадрямал. Ако чувствах по-близки месоядците и фармацевтите, щях да ходя в техните форуми да пиша ...просто тук хората реших, че са по-близо до някои от моите идеи, а пък и съм част от форума и ще получа повече подкрепа. И макар че засега май не ви харесва особено идеята да ме подкрепите, аз не съжалявам че съм писал тук. И все пак благодаря, че не ми изтрихте като цяло писанията по темата ...защото ми беше ясно още отначало, че шанса е 50 на 50  :police:
Активен

Vov

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1098
 • Познай себе си.
Re:Тема-чесалка 2
« Отговор #608 -: 19-05-2017, 11:56:25 »

"Възраждане" се казва партията. И до сега, поне от изявленията на ръководителите и, е различна от останалите - в положителен смисъл.
Но, нека да спомена няколко неща, които не са известни, или старателно се прикриват:
1. Политическата дейност няма край. Няма работно време, няма почивни дни, отпуските са случайни, когато се отвори прозорче....
2. За вземане на правилни да не говорим за отлични в дългосрочен план политически решения, полезни за 95% от хората в държавата е необходимо:
   2.1. Съвсем ясно да знаем "на кой господ служим" - на народа си, или на едрия капитал (техните интереси привидно са противоположни). Примитивното, хищническо мислене гласи приблизително: "Те (народът) са мързеливи, тъпи глупаци, доволни са на това, което получават, следователно така е редно - експлоатация до край, или доколкото могат да търпят..." и грабят, скубят, лъжат, експлоатират, до край, до ръба на революция или гражданска война. Практически всички едри и дребни капиталисти смятат това, макар, че истината е различна, и че вече в цели страни цели народи са я разбрали и се  държат съответно...
    а) отлична интуиция;
    б) широка обща култура;
    в) честни подчинени/сътрудници/експерти...
    г) компетентни подчинени/сътрудници/експерти...
    д) последователност, упоритост, търпение, работоспособност, ентусиазъм, вяра в правотата...
    е) щаб (екип) от искрени последователи, вдъхновени от примера на водача, компетентни и готови да го следват и съгласни да споделят всичко с него...
    ж) подходяща международна обстановка (както Бино отлично е обяснил)
    з) други, неизвестни за мен фактори...

За да може тези изнурителни усилия да дадат плодове, е необходима също приемственост - последователно прилагане на правилни политически решения в продължение на десетилетия....
Въпреки видимата обреченост на такава кауза, непрекъснато има желаещи да се посветят на нея.
Какво става, когато отидат във властта:
1. Работата е страшно, страшно много!
2. Хората, с които трябва да я свърша са мързеливи, некомпетентни, злонамерени, искат да ни изиграят, бавят се и т.н. и т.н.
3. Хората, за които се правят всички реформи, промени, подобрения и пр., не разбират важността, пътя и пр.

Всички това и много други фактори водят донегодувание, то прераства в значителна, дори рязка промяна в мисленето и действията на политиците и техните обкръжения. Те скоро си изработват свое обяснение-оправдание и започват да ....крадат. Да сключват сделки, държавни поръчки (изтребители, АЕЦ Белене, газопроводи, разрешителни за превоз, за производство и безброй други), само от които ще имат лични ползи, а не "на ползу роду"...
Почти в целия земен свят е така.
Активен
Искам да променя света - започвам от себе си.

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4015
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:Тема-чесалка 2
« Отговор #609 -: 19-05-2017, 13:45:30 »

Виждаш ли , Огризко? Вовата, дето няма никакви идеи да става политик, е по-наясно от теб, който се готвиш за такъв  ;) Рано ти е още, сядай и чети, ще ти кажем къде  tooth Възможно е даже в процеса на "обучение" да ти се изпарят тези мераци  tooth Един ден , като поузрееш, даже ще ми благодариш и ще ме търсиш да ме черпиш  :Appetit_4:
Вовата в анализа си е пропуснал само един момент, но той е най-важният :)
Всичко, което се случва не само у нас , се координира и контролира от ВЪНШНИ сили. На националните държави им е разрешено да вземат самостоятелно единствено решения от типа на:  къде точно да се построи обществена тоалетна и къде да се пръска срещу кърлежи.  tooth Всички други важни решения , във всички области! се СПУСКАТ за формално одобрение в националните парламенти. Но те са взети отдавна на съвсем друго място  ;)
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.

ogrizko

 • Full member
 • ***
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 163
Нова надежда за България
« Отговор #610 -: 19-05-2017, 15:04:17 »

Да, все пак се оглеждам насам-натам, така че я разбрах коя е партията. Ама реших, че може да мина и без да се хваля, че съм я разгадал tooth
Даже му гледах някакъв дебат там за кмет на г-н Костадин Костадинов, но не виждам как ще станат там нещата въпреки доброто желание :surpris_23:

Що се отнася до другото ...аз не съм по анализите. Аз просто искам да променя нещата и смятам да го направя. И не ме вълнува нито световната политика, нито междугалактическата, нито кой какво смята да ми спуска отгоре. Всеки проблем си има някакво решение, така че то просто трябва да се намери. Дори и временно да трябва да направя крачка назад и да изчакам докато дойде подходящия момент ...все пак нещата ще се случат. Ако трябва сега да гледам обективно и да казвам защо няма да стана премиер ....мога да намеря повече аргументи от всички вас. Просто съм решил да не обръщам внимание на това и да се боря срещу злото. Това е. За какво пък трябва да се отказвам? В това се състои цялата тъпота не системата ...нещата са направени "невъзможни" за промяна. Човек да се откаже преди да е почнал с една дума. Но невъзможни неща няма, така че смятам да направя невъзможното възможно. Знам, че звучи тъпо и абсурдно ...и ми е точно все тая как звучи tooth

Обаче щом ще кажете къде ...кажете да разгледам къде трябва да се обучавам. Приемам съвети всякакви, пък аз ще преценям дали да слушам или ми противоречи на антилогиката (понеже явно не мисля логично) O0
Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4015
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:Тема-чесалка 2
« Отговор #611 -: 19-05-2017, 15:22:42 »

Виж, приятелю, аз вече не съм достатъчно млад  за да знам всичко, но ти СИ, затова действай, а аз ( ние ) после ще те аплодираме , това е най-лесното.
Обаче когато бях още ученик в 6ти клас , се бях впечатлил от едно изказване на един батко, който редовно идваше да сваля красавицата на класа ни  ( имаше интересният прякор "Це" :) , но най-интересното беше че по-късно се ожени не за нея , а за приятелката й , също от нашия клас  tooth tooth ) , та от него още съм запомнил:  "Едно е да искаш, друго е да можеш и трето е да го направиш"  ;)  tooth  
« Последна редакция: 19-05-2017, 15:24:14 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.

ogrizko

 • Full member
 • ***
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 163
Нова надежда за България
« Отговор #612 -: 19-05-2017, 18:09:06 »

Е, за 2 седмици явно не става. Но се радвам, че почнах отсега ...понеже е доста по-трудно отколкото си мислех. Битува голямо недоверие в пространството. Хората са свикнали всеки да ги лъже ...или пък не им стига акъла как нещата ще се променят и затова казват, че това било невъзможно. Дори и да не успея ...аз смятам себе си да аплодирам сам за това, че се боря с невъзможното само и само да направя нещо добро за хората в тая държава. Аз ще се аплодирам, а другите нека ми се смеят.. :weight_lift:
Активен

iskrena

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1122
Re:Тема-чесалка 2
« Отговор #613 -: 20-05-2017, 14:22:02 »

напоследък фарумът май си измести призванието :)
https://www.konop.bg/tv/74/enciklopediq-na-kanabisa-skritata-istina
Активен

iskrena

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1122
Активен

iskrena

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1122
Re:Тема-чесалка 2
« Отговор #615 -: 07-06-2017, 21:41:14 »

Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4015
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:Тема-чесалка 2
« Отговор #616 -: 08-06-2017, 11:19:02 »

Преди малко Христо Дешев ми прати един докторски виц и бързам да го споделя, за да не ме боли само мен корема от смях  tooth tooth tooth

– Докторе, лошо ми е!
– Какво ядохте?
– Гълъб ядох.
– Гол гълъб ли ядохте?
– Ами, хванах го, оскубах го. Да, ядох гол гълъб.
– Голям гол гълъб ли беше?
– Дааа! Беше голям гол гълъб.
– А ядохте ли главата на големия гол гълъб?
– Ядох главата на големия гол гълъб.
– Гола ли беше главата на големия гол гълъб?
– Разбира се, че беше гола главата на големия гол гълъб! И какво?
– Ами нищо. Аз съм логопед. С каквото можах, помогнах...
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.

iskrena

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1122
Re:Тема-чесалка 2
« Отговор #617 -: 16-07-2017, 00:17:56 »

Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4015
 • дипломиран рекреативен специалист
Какво чувам? Цензура във фейса?
« Отговор #618 -: 18-07-2017, 21:35:21 »

Привет и от чесалката  ,   tooth
Крайно време е  и аз  да се присламча към фейсбуковото общество :( Удържах  достатъчно дълго, но ..
както е казано , човек дори и добре да живее, все ще се озове във фейсбук един ден    :-\   tooth
То и без това всички са там, само мен ме няма  tooth
Обаче преди малко говорих с една моя приятелка, която държи дрогерия/билкова аптека и е доста запозната с алтернативната Медицина и с  научната (анти)Медицина , ( точна като нас :) ) и предполагам, че постовете й няма как да не са направили лошо впечатление на определени среди..  
Което в действителност се е материализирало  в блокирването на профилите й  :o Не от членовете на съответната група , а явно от някъде другаде  :surpris_23:  Хич не съм запознат все още.  Това което знам е , че вече   държавните структури имат право  на достъп до абсолютно всички методи на комуникация.
Вие какво знаете и  до колко трябва да се внимава какво се говори там  ;) :surpris_23:
( излишно е да се уточнява , че  жената не е използвала нито обидни думи, нито цинизми, нито "агресия" или пък  tooth   "етническа омраза".. )
« Последна редакция: 18-07-2017, 21:39:02 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.

iskrena

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1122
Re:Тема-чесалка 2
« Отговор #619 -: 20-07-2017, 03:45:21 »

давай да те присъединявам за приятел у китаб - суратника :)
и аз до 2015 се браних, ма после скочих и аз там  tooth tooth tooth
Активен
 

Страницата е създадена за 0.415 секунди с 23 запитвания.