Ами какво да правя като липсвам , опитам се да се осамотявам с млките коокото е възможно по дълго в планината , последно пак изкарах 8 дни само с малката - че баба и я е научила на много вредни навици - тя вместо да и купи чанта ябълки ягоди вече или нещо полезно я черпи с шоко бисквити шоколад / така полезното краве мляко с какао

ивече сладолед ....
Не казвам на мъжа си да говори с родителите си защто и той като тях е станал непокист - да казва вредно е това и това но аз ще го ям и толкова - а това че дава пример на малката вече иска месо защото баба и я уббеждава ,че животните били за това и като гледа как баща и си хапва ....

/ Видяхме в планината едно мъртво птиче и аз дай веднага да и покажа колко и се яде месо и казах - изяж го - това е месо

Имахме дълаг разговор как трябва да се уважава телцето на всички живи същества - погребахме си птичето - ама като си дойдохме тук пак си иска - е да но яде зеленийки и даже намила лук както никое дете сигурно

всеки ден си изяжда един прсен лук с хляб / дядо и и бил казал така

/
Направих си тази година градинка на вилата - мястото е мнооого високо - но садих тикво картофи и боб ,
имам малко домашни ягоди , от няколко години но градушката не ги оставя да узреят , иначе диви съм разсадила мноооого и като си ги плевя и поливам стават почти колкото домашни ягоди - иначе гората отзад има и малини и боровинки в изобилие - киселец вече се намира и лобода , глухарчетата са готови
В саксия съм си сложила магданоз и хрян
Хванал ми се е и кестен - а е 1700 метра високо и незнам дали ще отцелее там .
Иначе за себе си да споделя че не се чувствам много добре в последните месеци - все нещо ми се случва .Сега съм с някаква слуз в дробоветеи немога да си я изкашлям сума ти време - пробвах с хрян и лимон , но ес е чисти въобще . Нямам болка нито ми се възпалява гърло нос .... само от дробовете чистя - не се храня с млечни да кажа само - не ме изкушават толкова . правя си много чай сутрин по кана две изпивам .
Опитвам се да правя и дихателни упражнения - но веднага ме закашля - едвам си пълня дробовете с въздух изцяло - вече мисля че има разлика по чисти са но по някое време през деня / сутрин рано като стана особенно / все още ме напъва нещо
Два дена ползвам едни хомеопатични за това и може и от т