Аз май съм единствената , която не ви е честитала още новата година. Та, мили другарчета ЗА МНОГО ГОДИНИ! Да сте живи , здрави и сурови! Много топлина и много любов ви желая на всички.
Новата година я прекарах страхотно.
Бяхме за няколко дни с приятели на едно любимо място. След това като се върнах във Варна и .....ужас не мога да превключа на режим работа. Такъв стрес, такова нещо не мога да ви се наоплача.
Оказа се , че заради началото на годината имам куп неприятни неща за вършене за които преди това незнаех. Нямам никакво време, защото освен това се налага и през ден-два да пътувам до някъде.
Сега за менюто - на нова година бях изцяло на сурово. Мислех, че нещо ще ме изкуши, понеже в ресторанта в който празнувахме имаше изключително богати на всякакви храни софри, вина и т.н. Освен това всички около мене си хапват и то много, ама мноооооого. Да, но за щастие на нова година повече се интересувах как ми стои роклята и може би заради това не ми се ядеше изобщо. През следващите дни , обаче освен суровите зеленчуци и кълнове на няколко пъти хапнах и картофено пюре. Ядох също така и варен ориз, а веднъж и гъби. Това са ми следновогодишните прегрешения, но аз май вече ще спра да ги наричам така. Особено картофите, защото се оказа, че с тях се нахранвам по-бързо и с по-малко количество. Освен това са ми вкусни.
Колкото до спорта - старая се, но наистина не всеки път ми остава време. Килограмите ми са 5 надолу. Но ме е страх да се похваля, че да не взема да кача.
Проповядвам вегетарианството навсякъде. Запалих , по -точно убедих двама души, че там е истината, но парадокса е , че това не са най-близките ми хора , които са почти всеки ден около мен, а по-странични. Но няма значение, важен е резултата.
Иначе за днес: жабурене с шарлан, пиене на половин литър гореща вода, 1 с.л. ленено масло, пчелен прашец, 5-те тибетски ритуала и други асани. Засега съм на 2 чая с мед и лимон. Смятам да си направя разтоварващ ден, т.е. да не ям, защото отдавна не съм правила такъв ден. Дано не осверипея от глад, че вчера и онзи ден бях с огромен апетит.
Айде, засега това е от мен. И като не влизам във форума не мислете , че съм ви забравила или че вече не съм една от вас. Просто времето ми е много малко и за нищо не ми стига.