Не съм писала в дневничето скоро. Процедурите сутрин са си същите. Даже ако се събудя по-късно и ми идват в повече: Жабурене, гимнастика, петимата тибетци, пчелен прашец, понякога пия и по 1 с.л. ленено или друго масло. Но най-важното е че нито ден не съм пропуснала пиенето на гореща вода. Правя го след жабуренето , разбира се и след петимата тибетци, защото те се правят на празен стомах. Искам да ви кажа, че взех да се пристрастявам към тая топла вода. В началото ми беше странно. Продължавам да си мисля, че от топлата вода даже ми се доспиваше. Също така не се и изпотявах. Но сега се обличам с анцунг и всичко е 6. Обтривам се с кърпите. Дори някой път продължавам да карам примерно колело и да тренирам. И накрая студеното душче ми идва много добре. Храната си изцяло сурова, няма промяна. Продължих със суровите ядки след като приятно се изненадах че от тях се смъква. Е, да , но вече спрях да смъквам
Освен това аз съм на моменти и сега вече ми омръзнаха, та днес съм сложила да си покълвам люцерна и слънчоглед. Наблягам на черешите, особено на тези от градината на бабата на мъжа ми. Освен това често през деня ми се пие доматен сок. Това , което ме притеснява е , че продължавам да сънувам странни сънища. Онази нощ сънувах, че съм на гости в моя позната. Помолих я за някаква много дребна услуга. Не помня какво точно беше, но мисля, че исках да провери в един каталог за материали дали има от един артикул, който ме интересува. Тя взе да ме удря, да ме гони от къщата си и да ми вика: "Услугите се заплащат! Няма да ме молиш за такива работи, а ще ми даваш пари за това!" Аз почнах да плача и да й казвам, че не съм очаквала от нея точно такива работи. Защо изобщо намесва парите и т.н. те ли са най-важното за нея, но тя накрая вече беше толкова зла, че взе да ме кълне. Помислих, че ще ме убие и извиках мъжа си да ме прибере с колата от тях. Като се събудих , цялата треперех. цял ден ми беше гадно, много й бях обидена на тая моя приятелка. Изживяването е било толкова силно, че вярвайте ми аз наистина й се сърдех. Накрая към следобяд реших да й звънна да й разкажа, за да спра да мисля за това и да го приема като сън, а не като действителност. Тя много се смя. След разговора чувството на обида ме напусна. Чудя се, обаче какви са тези сънища от мен напоследък. Че са странни, странни са, ама защо като се събудя и си мисля дни наред, че това се е случило?Такива силни емоции...Освен това напоследък много от плановете ми се провалиха. По-точно тръгвам нещо да правя и то почти на финала по много странни и независещи от мен причини се проваля или отлага. Абе, луда работа както казва моята приятелка, която ме наби на сън...