Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Дневник на Вал  (Прочетена 99868 пъти)

hdeshev

• Христо Дeшeв
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 845
  • Един ученик на пътя...
    • може би блог
Re:Дневник на Вал
« Отговор #240 -: 11-04-2010, 19:26:13 »

Аз се наяждам със салата. Някой път обаче трябва да снимам каква огромна купа правя  :weight_lift:.

sis, 2 литра тахан и 1 литър мед!!! Респект! :Content_14: tooth
Активен
Time waits for no slave!
-- Napalm Death

Вери

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2153
    • Магията на суровата храна
« Отговор #241 -: 11-04-2010, 19:47:59 »

:Content_4 - emotloader:
Май за лъжици става дума.
Активен

sis

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 173
« Отговор #242 -: 11-04-2010, 19:52:16 »

Да, за супена лъжица, извинявам се, че с това съкращение ви стреснах.
Активен

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318
« Отговор #243 -: 11-04-2010, 19:53:38 »

да ви отворя , нали сте ми приятелчета скъпи. Аз пазарувам сирийски сусамов тахан от арабите на женския пазар, най-вкусен е един в бяла пластмасова кутия , със зелени надписи на арабски .Като ходя следващият път ще ви дам точният адрес и името на моя човек там :) Като накупя разни неща и все подаръци ми прави .
А за количеството на салатите отначало и аз ядях по кило две салата , в края на месеца по половин чиния. Всичко си идва на мястото.
Активен

Angie

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 839
« Отговор #244 -: 11-04-2010, 22:31:53 »

Титане, бравос, първия тахан който въобще си купих беше точно от там, и ме светнаха стари пушки вегетарианци.
Активен

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318
« Отговор #245 -: 11-04-2010, 22:45:47 »

Има и един DURA , но той не е толкова вкусен , но пак е за предпочитане пред останлите , обаче този в бялата кутия с мед и ореи :) става малиииииииии  tooth
Активен

mariiina

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1464
« Отговор #246 -: 12-04-2010, 08:12:25 »

:kisss:Пращай адреза  :essen:
Активен
...могъщият се бори само със могъщ...

Val

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 519
  • "Бог е дал на хората храната,дяволът - готвачите!"
« Отговор #247 -: 13-04-2010, 22:58:58 »

Аз се наяждам със салата. Някой път обаче трябва да снимам каква огромна купа правя  :weight_lift:.

sis, 2 литра тахан и 1 литър мед!!! Респект! :Content_14: tooth
Христо, ако видиш моите купи салати напоследък...Мъжът ми вчера ми вика : "Да вадя ли легена да почваме да режем зелените салатки?" tooth
Активен

Val

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #248 -: 13-04-2010, 23:18:49 »

Днес съм на портокали. Веднъж седмично си правя гладен ден /на сок/ или плодов ден. Чудя се да направя ли десет дни на плодове с пет захранване. Ей, така едно пролетно прочистване??? Да ви кажа честно не ми се гладува, защото сега съм настроена, че е времето на зелените салати и другите зеленчуци. Пък то не е точно така, ама....и аз незнам!
Активен

Val

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #249 -: 27-04-2010, 23:29:10 »

Най-после започнах разтоварващия режим. Втори ден съм на водичка. Нямам идея колко ще изкарам. Можеи обаче да включа и някой друг портокал, ще видим. Искам да ви кажа, че макар да съм осем месеца на сурово и правя от време на време и по един разтоварващ ден в седмицата или на две седмици, пак имам нужда от това пречистване. Езика ми е по-обложен сутрин от обикновеното и шарлана става на пяна много по-бързо като го жабуря. Освен това ми излязоха една - две пъпки. За килограмите няма да коментирам, защото сега не се тегля. Преди 20 дни една сутрин мъжа ми като ме видя пак на кантара и ме нахока, че много се взирам  в тоз кантар и аз реших да не се тегля известно време. Хем да видя после , примерно след месец как ще бъдат кг. Истината е, че при мен килограмите лесно варират. Е, говоря до 2-3 кг максимум, не повече, но все пак ми е интересно защо така кантара играе без да има особена промяна в хранене, движение и т.н. Сега лека нощ, че много ми се спи и си губя мисълта. Утре ме чакат много задачи и се надявам от глада да имам прилив на енергия , както ми се е случвало друг път точно на третия ден. ЧАО! :heart_2:
Активен

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1408
  • Ние сме това, което ядем!
« Отговор #250 -: 28-04-2010, 07:10:34 »

Вал успех с гладуването! :)
Активен

Shturcho

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 73
« Отговор #251 -: 28-04-2010, 10:57:39 »

Вал, според мен килограмите при теб (както и при повечето суровоядци ) варират така, заради огрооооомното циркулиране на течности и целулоза в организма ти...даже се чудя как не ти е хрумнало  tooth
не е друго, да знаеш
Активен

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
« Отговор #252 -: 28-04-2010, 13:59:15 »

Вал, как върви пречистването, на плодове ли си или само на вода?
Активен

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1170
  • Лунатик!
« Отговор #253 -: 28-04-2010, 19:01:10 »

Цитат
. Е, говоря до 2-3 кг максимум, не повече, но все пак ми е интересно защо така кантара играе без да има особена промяна в хранене, движение и т.н.
Варира понякога и заради фазите на Луната и месечния цикъл. Няма нищо чудно ако си +2, дори 3 кг в дните преди менструация или в овулация.
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1408
  • Ние сме това, което ядем!
« Отговор #254 -: 29-04-2010, 07:47:58 »

Много странно! Аз при мен не съм забелязала такива големи аномалии в теглото при цикъл или дадена лунна фаза. :surpris_23:
Активен

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1170
  • Лунатик!
« Отговор #255 -: 29-04-2010, 16:19:36 »

Много странно! Аз при мен не съм забелязала такива големи аномалии в теглото при цикъл или дадена лунна фаза. :surpris_23:
И аз, но някои имат склонност за задържане на повече течности.
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

Val

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #256 -: 30-04-2010, 15:58:25 »

Здравейте,милички!  :thankyou: Тука съм, но компа ми беше поразен от вирус и затова два-три дни не можах да пиша. Току що ми го върнаха. Няма я половината ми служебна информация и направо съм потресена.
Сега да ви кажа. Днес ми е 5 - ти ден. Значи първите три бях само на вода. На четвъртия много полудях за някакъв плод и си купих една диня от Пикадили. Беше много странна на вкус. Значи беше си червена, беше си сладка всичко както си му е реда, но нещо сякаш прекалено ми сладнеше ли, незнам , не мога да го обясня. Днеска стоя и си мисля какво може да е било това странното в динята? Мислех си, че понеже съм била на вода три дни, а и от доста вече месеци и изцяло на сурово и да ми си е променил вкуса, докато не ми дойде на ум, че може да са я инжектирали с нещо пустата диня , за да стане сладка. И представяте ли си да са я наблъскали със захар?!? :Confus_3: Значи все едно аз гладувам, а изведнъж се помпя със захар - ужас! Дано да не е така.
Затова днес изядох два лимона и едно авокадо.Знам, че авокадото си е мазничко, но прияде ми се. И така си продължавам на плодове, докато ми писне. Но едни десет дни със сигурност ще изкарам.
Shturcho много, ама много се зарадвах на това , което си ми написала.  :Content_22: Че килограмите варират от огромното количество течности. Много ме успокояваш! Щото никак не е честно при тази дисциплина от моя страна да качвам килограми
Активен

Val

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #257 -: 30-04-2010, 16:01:40 »

Междудругото забравих да ви кажа, че нали понеже не се тегля , днес реших да се измеря  tooth със сантиметъра. И представете си не съм мръднала. Но пък като цяло се чувствам добре. Но ми е скучно нещо само на вода и се чудя какъв плод да включа от утре. Може да е по мъничко примерно по 500 грама, ама ябълка ли да е, друго ли незнам?
Айде, пак ще пиша после, че сега трябва да се хващам с възстановяването на тонове информация....дето незнам как ще стане :Confus_3:
Целувки! :heart_2:
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
« Отговор #258 -: 30-04-2010, 17:30:43 »

Не,дините са от Йордания и са си сладки,едва ли някой ще ги ваксинира една по една. А и са крехки,като станат нашите присадки на тиква,да видиш какво се казва жили и кори. ;) tooth
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

Shturcho

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 73
« Отговор #259 -: 30-04-2010, 17:34:24 »

::) ами Вал, замисли се колко процента от тялото ни са вода и как когато е изчистенио тялото и си циркулира в него цялата целулоза и течност от продуктите, които хапваш
спокойно...
и най-важното е, ти си знаеш, да подхождаш към тялото си с мн уважение и любов..понякога е важно да контролираш прищявките на ума си :)
и внимателно с тези дини...
Активен

Страницата е създадена за 0.064 секунди с 21 запитвания.