Здравейте,милички!
Тука съм, но компа ми беше поразен от вирус и затова два-три дни не можах да пиша. Току що ми го върнаха. Няма я половината ми служебна информация и направо съм потресена.
Сега да ви кажа. Днес ми е 5 - ти ден. Значи първите три бях само на вода. На четвъртия много полудях за някакъв плод и си купих една диня от Пикадили. Беше много странна на вкус. Значи беше си червена, беше си сладка всичко както си му е реда, но нещо сякаш прекалено ми сладнеше ли, незнам , не мога да го обясня. Днеска стоя и си мисля какво може да е било това странното в динята? Мислех си, че понеже съм била на вода три дни, а и от доста вече месеци и изцяло на сурово и да ми си е променил вкуса, докато не ми дойде на ум, че може да са я инжектирали с нещо пустата диня , за да стане сладка. И представяте ли си да са я наблъскали със захар?!?
Значи все едно аз гладувам, а изведнъж се помпя със захар - ужас! Дано да не е така.
Затова днес изядох два лимона и едно авокадо.Знам, че авокадото си е мазничко, но прияде ми се. И така си продължавам на плодове, докато ми писне. Но едни десет дни със сигурност ще изкарам.
Shturcho много, ама много се зарадвах на това , което си ми написала.
Че килограмите варират от огромното количество течности. Много ме успокояваш! Щото никак не е честно при тази дисциплина от моя страна да качвам килограми