Не съм писала отдавна, поради две причини: 1. Много обикалям тази седмица. Скъсах се от разходки и сама и с бебчо. Писах картички за нова година на приятели, познати. Предпочитам ги пред смс-те, имейлите. Ходих извън града на два-три пъти. Имах и по - сериозни задачи. С една дума липса на време.
2. Тази втората причина е .... ами пак се хранех еднообразно. Какво да направя като все това ми се яде.
За цяла седмица менюто беше долу-горе така: сутрин - топла вода с оцет, пчелен прашец, чай с мед. Цял ден карам на мандарини, протокали,/особено на мандарини/. След обяд ядки /или лешници, или бразилски ореп, или бадеми/.Вечер съм на салата от домати, ряпа, зеле или алабаш, моркови, краставици, ленено семе, сусам, зелен лук, слънчоглед /или белен накиснат или поници/. 2-3 вечери вместо слънчогледови хапвах кълнове от леща. Чувствам се много добре, имам енергия и настроение. Лошата новина е, че кантара е залепнал и от месец и нещо категорично не помръдва. А не е честно, защото искам само някакви си 3 - 4 кг да смъкна. Многото след раждане ги смъкнах, тези се заядоха с мен. Не ходя редовно на йога, но все пак се движ доста.