Вчера:
след традиционните сутришни ритуали излязох, имах доста ангажименти. До обяд не сложих нищо в устата си освен задължителната топла вода с оцет. На обяд чай с мед. До 17 часа изпих 2-3 литра вода. В 20 часа вечерях: салата микс - китайско зеле, ряпа, люти чушки, магданоз, любимата ми рукола, мащерка, краставици, сусам, ленено семе, листа от мента. Основното :laugh:беше кълнове от слънчоглед и леща.
Днес: пак ритуалите като всеки ден. На обяд излязох да повървя пеша из града, защото настроението ми в последните дни е нула. Чувствам се уморена, разсеяна, не мога да се концентрирам, изпитвам чувство за безпокойство, страх че нещо лошо ще се случи. Днес като срещнах един приятел случайно на пазара вместо да му се зарадвам както обикновено го гледах като трясната и му викам : "Казвай, де какво е станало?". Вчера бях под голямо напрежение в очакване на нещо. Новините се оказаха добри, но чувството за паника и страх не ме напусна. Направо не мога да се трая. Докато обикалях изодах 2-3 чепки грозде. Като се прибрах легнах да почина и съм заспала. Към 19 часа ядох салата зелен лук, рукола, магданоз, ряпа, кълнове от леща, слънчоглед. Ако утре съм пак такава шантава се чудя да гладувам ли или не?Страх ме е да не се почувствам още по-отпаднала...