Все по-рядко се отчитам, нооооо да не мислите, че защото нещо не е наред?! Напротив! Минавам да ви кажа, че се чувствам перфектно както физически така и духовно. Приповдигнатото настроение рядко ме изоставя и така по-лесно се справям със ситуациите в ежедневието, които тази година няма да крия са доста ако не стресиращи, то поне динамични. Суровоядството е магия.
Чудя се защо ми е трябвало толокава години да си правя разтоварващи плодово-чаени дни, да спазвам веган режим /с леки изключения/, а не съм пробвала още тогава със суровото. Всъщност, замисляла съм се, но тогава ми се виждаше много крайно. А то...не мислиш какво веге ястие ще вариш или печеш. Не мислиш, ако си на път ще има ли нещо веге или трябва да гладуваш. Ами, да навсякъде ще намериш сурови плодове и зеленчуци. Не мислиш за манджи - просто си поливаш кълновете и им се радваш като растат. Гимнастиката, ритуалите са същите. Менюто - плодове, зеленчуци, кълнове, семена, ядки. Но сега вече не съм на вълна леща, нахут, боб мунг, а съм на ленено семе, пшеница и елда. Това за мен е голямо постижение - мислех си , че никога няма да ги заобичам. А сего особено елдата ми е любима. Исках да пробвам кисело зеле но се отказах, защото не съм близвала сол от 6 месеца и не знам как ще реагирам. Сега съм запалена да чета литература свързана с чакрите. От дни събирам най-различни неща. После ще ги систематизирам и ще се похваля. Целувки на всички!