Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Дневник на Вал  (Прочетена 99876 пъти)

rima

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 512
Re:Дневник на Вал
« Отговор #200 -: 06-03-2010, 15:20:52 »

Особено с преварена урина  :bleh
Активен

Val

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 519
  • "Бог е дал на хората храната,дяволът - готвачите!"
« Отговор #201 -: 06-03-2010, 22:13:04 »

Прави сте, прави сте!  :-*На толкова неща се научих и на това ще му хвана цаката. Като за начало реших да ида там. Хем по-лесно , хем и по-спокойно . А че лекарите не дават еднакви мнения е така. Но пък парите са винаги еднакви - скъпичко си е. >:(
Да ви се похваля направих пречистване от паразити с ликьор и рициново масло. През деня ядох много малко като количество растителна храна - малко плодове и малко зеленчуци. Вечерта си изпих 20-те грама ликьор и половин час след това 60 грама рициново масло. Единственото , което не спазих беше че изпих ликьора в 12 часа в полунощ, а не както го е написала Мер в 2 часа през нощта, защото ми се спеше и нямаше да искам да стана после в 2 часа. Чаках, чаках няма и няма никакъв позив за тоалетна. Накрая окапах и си легнах. Направо се отчаях, викам си смятай колко съм зле с перисталтиката. Цели 2 шишенца рициново масло са това! Навремето преди няколко години спомням си, че изпих едно шишенце /даже не го изпих цялото/ и ми подейства веднага, а сега нищо! Взех да си мисля, че съм болна от нещо. Е, на сутринта в 7 часа се събудих с позив и отидох до тоалета, но по-интересното е че първо повърнах. Повече ме се повдигаше,отколкото да ми се ходи до тоалета. Странна работа. Освен това през деня ми се виеше малко свят на моменти /не казвам, че на сто процента е от очистителното, но си беше факт/. През деня ходих още няколко пъти и така. Общо взето при мен очитистилното подейства по-късно и цялата процедура беше придружена и с повръщане сутринта. След време може да пробмам с карамфила да видим , то как ще ми подейства.  :Content_22:
Активен

Val

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #202 -: 09-03-2010, 00:29:17 »

Такъв ящен ден не помня да съм имала незнам от кога? Днес ядох цели три пъти. Такъв ищах какво да ви кажа! Освен това откак съм веган - суровояд не съм хапвала маслини. Понеже изключих тотално солта още преди шест месеца и нещо и ме беше страх да не взема да се подуя, ако реша да хапна солено. Виждала съм преди години такова момиче, гледата беше ужасна. Беше изяла половин буркан туршия след 20 дневно гладуване. Беше като балон надута навсякъде. Лицето й беше изкривено. Е, с два-три дни глад се оправи, но ...Така на нова година се простих и с киселото зеле на което определено му имах мерак. Та, днес отидох в Пикадили и ги накарах направо да се закълнат, че в едни от маслините няма грам сол tooth Претеглиха ми 380 грама и аз ги изядох :o Сториха ми се много вкусни. Но заедно с тях си направих една голяма купа зелена салата с репички, зелен лук, залята с ленено масло и лимонов сок. След два часа ядох салата домати чери, моркови, кълнове от ръж, кълнове от слънчоглед. След още два часа айде пак още едни кълнове от слънчоглед, сусам, краставици. Започнах по-често да слагам и цвекло в салатите, полека лека да свиквам с него. По принцип не ми е от любимите, защото ми мирише на кал. Но днес и това похапнах. Заранта пък ядох банан. Изобщо похапнах си. Но не ми е нито тежко, нито лошо. Да видим утре и кантара, ако не гледа надясно значи всичко е 6!
Активен

Val

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #203 -: 09-03-2010, 00:31:07 »

Деси, купих си зелената енергия на аквасорос. Да ти се похваля. Днес пих за пръв път. Виждам, че много  я хвалят и надявам се и аз да съм от отбора на хвалещите се след време. :peperudi:
Активен

Val

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #204 -: 28-03-2010, 02:03:20 »

Голяма пауза в дневничето пак съм направила. Ама напоследък много задачи, много ангажименти. За моя радост все хубави, успешни. Много съм щастлива като ми върви работата. Менюто какво да го описвам - то си е същото. Карам си на сурово и това е. Само , че вече сигурно стана една седмица не мога да спра да ям като за световно зелена салата със зелен лук, репички и обезсолени маслини :essen: Междудругото всяка година по това време изпитавам неудържим апетит към салатките. Честно. И си ги хапвам сериозно. Днес съм изяла почти две тави. Е , не наведнъж разбира се, но пак си е доста като количество. После с времето ми омръзват и така ги позабравям постепенно през лятото. Но сега съм на вълна зелена салата. Днес междувпрочем се събудих с голямо настроение. Цял ден ме спохождат вълни на щастие. Голям кеф ми е като съм щастлива просто така, без специален повод. Наспах се хубаво. Ходих на йога, сауна , фитнес, масаж, басейн и късно вечерта на кино с дъщеря ми. Гледах и по телевизията "Неудобната истина" за глобалното затопляне. Изобщо прекарах един чудесен почивен ден!  :Content_22:Утре пак съм направила голям план. Затова ще трява да лягам вече. :heart_2: :kisss:
Активен

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1408
  • Ние сме това, което ядем!
« Отговор #205 -: 28-03-2010, 08:14:27 »

Вал, аз още не съм минала на зелено, но твоята салата звучи много добре. Аз чакам все още да станат био салатките. Много хубав и релаксиращ ден си имала вчера. Аз пък днес ще ходя на сауна.
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
« Отговор #206 -: 29-03-2010, 08:52:27 »

Нали знаеш,че след йога,поне час,два,не трябва да се къпеш.
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318
« Отговор #207 -: 29-03-2010, 09:14:48 »

Това пък защо ?? Абе вие напредналите йоги защо не обичате да се къпете бе ?? :surpris_22:
Активен

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1408
  • Ние сме това, което ядем!
« Отговор #208 -: 29-03-2010, 09:19:34 »

:D Това и аз го намирам за странно.
Активен

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
« Отговор #209 -: 29-03-2010, 10:15:12 »

Аз си вземам душ преди асаните
 тук има за къпането - http://roads.1gb.bg/authors/alexboldin/hatha7.htm

... почти два пъти на ден се къпя, може само с вода да се  облея след работа, но така се изчиствам от всичката мръсотия която съм поела от хората през деня
« Последна редакция: 29-03-2010, 10:17:23 от Даниела »
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • benato
« Отговор #210 -: 29-03-2010, 13:29:26 »

Нали знаеш,че след йога,поне час,два,не трябва да се къпеш.
Никой не е казал да не се къпете. ;)
По време на практика се зареждаме с енергия,на тялото му трябва време да я усвои,не се къпем веднага за да не отмием енергията.
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #211 -: 29-03-2010, 22:07:44 »

хехе Бенато , ти чул ли си ток да се отмива бе  tooth  tooth  tooth  , хахаха
Активен

oum le dauphin blanc

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 548
« Отговор #212 -: 30-03-2010, 00:26:01 »

Титане, не си прав този път. Действително след йога е добре да мине известно време преди къпане (Дани също го споменава често - нещо пропускаш занимания май  :laugh: )
Активен

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #213 -: 30-03-2010, 09:35:31 »

Една седмица не съм ходил , но днес ще ходя .. това беше шега , нали слагам усмивки , пак се хващате
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • benato
« Отговор #214 -: 30-03-2010, 10:28:34 »

Тито,след три дена без йога се губи форма ;) Не ги разреждай много :laugh:
Онзи ден след баня се душа и питам жената на какво и мириша,а тя каза: "Хубаво мирише ,но не мога да позная с какво си се мазал" А аз не се къпя с нищо ,само вода,а  на три -четири дена си мия косата със сапун,един от "Зоя"
Извода,кожата мирише на свежо без химикали.
Активен

GO GREEN

oum le dauphin blanc

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 548
« Отговор #215 -: 30-03-2010, 11:50:47 »

И аз слагам узмивки - весело да става  :Content_22:
Активен

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #216 -: 30-03-2010, 16:17:22 »

Тито,след три дена без йога се губи форма ;) Не ги разреждай много :laugh:
Онзи ден след баня се душа и питам жената на какво и мириша,а тя каза: "Хубаво мирише ,но не мога да позная с какво си се мазал" А аз не се къпя с нищо ,само вода,а  на три -четири дена си мия косата със сапун,един от "Зоя"
Извода,кожата мирише на свежо без химикали.

Ами и аз това му разправям на Петко , че се къпя само с вода, без никакви препарати. Само с една специална ръкавичка и това е. Според мен и някои други хора(от женски пол) си мириша хубаво, това си ми е естественият мирис.
Активен

Val

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #217 -: 08-04-2010, 23:51:01 »

Здравейте, милички другарчета! Както сте забелязали  tooth ме нямаше доста време. Ходих на екскурзийка. Съчетах великденските празници с много разходки на чист въздух, малко фитнес, сладки приказки с добри приятели и мнооооооого зелена салата. Прочетох книга и половина. Ходих два пъти на кино. Изобщо прекарахме си много хубаво и сега се надявам заредена с нови сили и позитивна енергия да започна с успех и работата през този месец. :peperudi:
Това , което много искам да ви разкажа е един много странен сън. Направо ви казвам такава силна емоция не съм изживявала незнам откога /а на сън май никога/. Та, сънувам че вървя пеша по плажа. Морето е синьо, има леки вълни,но е приятно и аз си вървя по брега. Стигам до Гърция /аз там съм ходила само в Атина, на плаж не съм ходила/. Изведнъж стигам до една компания, които са мои стари приятели и познати. Двамата от тях са ми тези познати, които не бих искала да виждам. Т.е. изключително неприятни. Те ме гледаха изпитателно, кръстосали ръце на кръста, но аз не ги поздравих и ги подминах. Легнах да се пека на слънцето и тъкмо се унасям и поглеждам в дясно и гледам как една машина /нещо като багер/ идва към мен , за да ме смаже. Разбрах, че човека който кара машината иска да ме убие. Все повече се засилваше скоростта към мен. Аз много се уплаших и погледнах на ляво  викайки за помощ и видях едно момче, което почина при катастрофа преди 5-6 години. Това момче не ми беше близък. Познавах го много бегло. Незнам как се сетих дори за името му. Може да съм разменила 2-3 приказки с него навремето когато съм попадала  с него в обща компания. А  в съня ми ме гледаше супер спокойно, пушеше цигара и каза :"Трябва да се претъркулиш като ти кажа. Засили се и с всички сили направи няколко кълбета, за да избегнеш машината. Давай, бързо!" Помня го беше с дънки и кафяво кожено яке, косата му леко разрошена, очите му сини. Че като ми каза да скачам и аз моля ви се точно така и направих. И на сън ,и в реалността обаче. Така съм скочила от леглото, че нямам думи. Вследствие на което сега съм с такава рана по лицето, че повече биха ми повярвали, ако кажа че съм яла бой. Леглото в хотела си беше доста и височко на всичкото отгоре и забучих глава в мокета. Така ме болеше все едно съм се охлузила на асфалт. Мъжа ми се събуди от шума и хукна за лед из хотела в 5.30 сутринта. Естествено като му мина първоначалния шок, после ме скъса от майтап. Все още си ходя с раната и той ме пита от коя война си идвам. Но не мога да спра да мисля за тоя сън. Вие вярвате ли в сънища? Какво може да значи всичко това?
Активен

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #218 -: 09-04-2010, 07:19:03 »

Може да значи , че си избягнала някаква опасност или има начин да се избегне ..сънят е много относително преживяване .
Активен

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
« Отговор #219 -: 09-04-2010, 07:27:46 »

Здрасти Вал, много интересен сън, погледнах в съновника- това че някой иска да те убие пише, че е здраве и дълголетие, ще имаш сили за работа. Не съм добра в тълкуването на сънища, моите инстинктивно ги тълкувам по усещането, което ми оставят. Прескачането го тълкувам като избягване на опасност. Ще се справиш с някакво изпитание, просто внимавай да не пострадаш  ;D
Вярвам, че насън се срещаме с душите на умрелите. Винаги раздавам нещо за хапване след като сънувам починал, а това момче е пушело, може да купиш кутия цигари и да я дадеш на някой пушач заради него.
Активен

Страницата е създадена за 0.063 секунди с 22 запитвания.