Пак щях да пропусна отчета. Та за 18-ти:
топла вода с био оцет, пчелен пращец, 3 с.л. тиквено масло. Обяд: Сушени сливи, сушени череши, сушени кайсии. След обяд фреш от портокал. Вечеря: салата домати, краставици, праз, зелен пипер, зелен лук, кълнове от леща, авокадо накиснато сурово кашу и фъстъци. Пак много бобови, ама какво да направя обичам си ги.
За 19 - ти:топла вода с био оцет,пчелен прашец, 3 с.л. тиквено масло. Обяд: сушени череши, сушени кайсии, сушени сливи. Вечеря: салата домати, краставици, моркови, праз, кълнове от люцерна, кълнове от леща, зелен лус, лимонов сок, накиснат от снощи слънчоглед.