Ама, моля ви се оставете това спамене.Много се радвам,че ми давате от вашите съвети в моя дневник, щото ми е още по-лесно даже така да чета. :thankyou:Като гледам колко работи имам още да променям и уча.Ето Петко пак ме коригира с душовете, например.А иначе и аз като Дарбимак съм благодарна на д-р Емилова, защото тя ме вкара в правия път.За пръв път от нея чух още преди десет години за разделно хранене, че не трябва да се яде до обяд и т.н.И макар, че си признава, че не е веган /даже не е вегетарианка/тя ми каза :" Ти имаш воля и можеш да минеш и на още по-добри режими освен разделното хранене - веганство, а защо не и суровоядство?"Айде, за веганството ми беше някак естествено, защото аз като дете още повръщах ВСЕКИ ПЪТ в детската градина от прясното мляко и от яйцата /особено жълтъка/.От сиренето нямам неприятни спомени, но за тези двете още като се сетя и искам да се обадя на леличките - възпитателки в градината. :pensif_29:За водата - наистина ми се пие вода. Може преди дето съм се наливала и организмът ми да е свикнал вече.А иначе аз като пия толкова вода, не пия чайчета и фрешчета, тъй че се компенсира. Но НАЙ-ГОЛЯМАТА ми болка е че аз вечерям късно. Мога да не ям нищо цял ден, да карам на вода.Върша си работата и мога да хапна най-много някой плодче,но вечерята ми е винаги към 21-22 часа.Вчера и онзи ден пробвах по - раничко,но това си е изключение.