Милите ми другарчета! :peperudi:Много сте сладки. Аз все по това време влизам напоследък и от факта , че ми се спи също правя грешки. Но все пак този бутон "промени" ми липсва
Лилка, не съм пробвала ядкови млека. Аз нещо нямам време да си правя от сложните рецепти, които инак са много красиви. Моята храна е простичка. Взимам един милион зеленчуци и режа ли, режа...
Кълнчетата обичам да си ги гледам, да си ги поливам. С тях ми е по - лесно.
Вижте сега какво искам да ви разкажа. Значи на 22 и 23 май бях на път. Не можех да режа салати , докато пътувам и трябваше да ям сурови ядки. Ядох тиквено семе. Освен това , за да не спираме постоянно да ходя до тоалетната пиенето на вода се ограничи до 2 литра, като първия литър е горещата вода , която пия по заръка на Бенато
сутрин рано. Вечерта само изядох един домат и една краставица. На другия ден същата работа плюс малко лешници. Притеснявах се , че тиквеното семе е калорично , а аз бая си хапнах. Странното беше, обаче че се чувствах някак по-лека и затова като се прибрах веднага на кантара. И предствете си 2 килограма по-малко?!?!?! Не съм яла изобщо плодове. А се оказа , че от мазните и калорични сурови ядки съм смъкнала. Днес вече 27-ми май не съм ги качила. Но продължавам в този режим. Малко зеленчук /а не по една тава/, ядки и вода , но вече не по 5 литра за ден , а за по - малко. Не, че смятам да продължа завинаги така. Напротив аз сменям настроенията в яденето, но това много ме учуди и реших да ви споделя. Хайде, лека нощ и мноооого целувки!