ЕЕеех, много сте добрички. Успокоявате ме с комплиментите си
Благодаря,благодаря! Аз мисля, че има нещо вярно в това за хапването на мазнините. Просто се обърквам, защото преди години ударно слабеех точно с плодове. Сваляла съм по килограм на ден. Имам чувството, че плодовата диета вече нещо само ме попречиства, но не свалям. После, аз вече съм 56 кг.
Т.е. вече смятам да се спра
Всъщност аз исках да стана точно толкова. Целта ми беше да съм 56 кг. Проблема обаче не е решен. Защо ли? Защото аз наистина спазвам желязна дисциплина по отношение на суровоядния режим, на разделното хранене и прочие и прочие. Спортувам почти всеки ден. Т.е. при това положение не е нормално както не съм променила нищо в режима си на хранене и активност и изведнъж, хоп два килограма! Това много ме вбесява, защото няма обяснима причина. Ето например преди месец, два бях станала 58 кг и вече бях почти щастлива. Да, ама вместо да смъкна до мечтаните 56 аз взех , че качих два килограма, които после не свалих така лесно и бързо. Това се е случвало доста пъти. Смятала съм , пресмятала съм, наблюдавала съм се и ей, не мога да разбера къде е причината. Разбирате ли защо толкова се тормозя. Силно се надявам, че ще задържа тези килограми и дори да качвам по един-два ще е времнно явление , докато установя причината най-сетне. А иначе след като казах, че спазвам желязна дисциплина, то да ви кажа, че днес съм в нарушение
Ядох много домати от градината на баба, пипер, люти чушки, магданоз, копър, корнишончета пак домашно произвоство, кълнове от слънчоглед, суров шам фъстък, суров лешник, суров орех, после си мелих ленено семе, а вечерта си обезсолих и маслини и изядох и около десетина маслинки. Такъв вълчи глад отдавна не ме е гонил. Ама и аз без особено чувство за вина, даже хич и не ми пукаше днес специално и ядох на воля. Е, утре надявам се да не изпищя.