Продължавам...../натиснах без да искам/
Та не откачих от глад, а от това, че много ми се ядеше нещо кисело. Направо цяла нощ си представях лимони, чушки, домати, лук. Лигите ми течаха в буквалния и преносния смисъл. В два часа посред нощ вече станах и си викам по-добре да изям един лимон да се успокоя и да заспя, отколкото да стоя като кукувица и да се самоизтезавам. Често ми се случва да ми се прияде кисело, но като този път, вярвайте ми не е било. И ставам и какво да гледам. Единствения лимон в хладилника се развалил. Легнах и незнам как заспах едва в 5 сутринта. Като се събудих вече бях по-спокойна и реших , че ще правя 20 дни на диня. Нали днес е 11-ия! Да, ама не! Като ме хвана пак неиството желание към 19 часа за кисело и взех, че си нарязох 3 домата /незнам дали не са много като за захранване!?/ , полях ги със сока на един цял лимон
и направо се разтопих от щастие. Отдавна не ми е било толкова вкусно.
Та сега, мили ми другарчета в тази връзка имам един въпрос към вас :
Мислите ли, че ако заместя сладкия плод /динята/ с киселичкия зеленчук - домат ще спра процеса на изчистване на тялото от токсините? Като разбира се домата няма да го осолявам. Почти съм сигурна, че няма да има същия ефект като при плода, но пък да ви кажа като видя диня, праскова изобщо като видя сладък плод и ми се повдига.
А, да не забравя и да ви се оплача за 10 - 11 дни съм отслабнала едва 2 килограма! Първите дни смъкнах три килограма. После единия пак го качих!!!
/Айде, обяснете ми защо?!?/Та, равносметката за толкова дни е два килограма.
Изобщо с мен се случват странни работи. Като например - карам на плодове , но не смъквам. Веднъж пък смъкнах 3 кг /временно/ от ядене на сурови ядки. И най-странното е, че без особена промяна в режима на хранене /той си е суровояден от една година почти/ и спортуване съвсем необяснимо качвам 2 килограма. След два месеца да речем, пак без някаква конкретна причина смъквам 2 кг. Това много ме заструднява, защото не мога да си изградя стриктен план. Всъщност майка ми е така. Но това все пак трябва да си има обяснение. Засега обаче аз не мога да го намеря!
Хайде, лека нощ и целувки!