Здрасти, Жеси.
Наред с гладуването , мога да ти пошушна още една мощна методика , за която има отзиви за успешно изцеление от глаукома. Има един руско-американски лекар-натуропат,( отдавна живее в САЩ ) когото аз много ценя - д-р Борис Увайдов. Той не е много популярен у нас, но не е с нищо по-назад нито от Неумивакин, нито от Елисеева, Малахов , Шаталова.. В ютуб има сигурно 200 негови клипа , извънредно ценни.( бях почнал да ги изглеждам
) В този клип разказва за излекуване от глаукома с гледане на слънцето
https://www.youtube.com/watch?v=ShgPdUriSgI На всичко отгоре, методиката е и напълно безплатна ( още не са ни наложили данък за това
) , та можеш да пробваш.
Капките , според мен , с нищо няма да попречат на гладуването. ( Мария Попова се излекува от рак с 20 дневно гладуване на вода и газ
, има информация в нета , аз съм си говорил с Попова 1 час по тел. )
Има един основен принцип за оздравяване , който , до момента, не съм видял никой да го е щриховал и формулирал така обобщено , както смятам аз да го направя сега
Ако имаме проблем конкретен орган, ние можем да му помогнем в две направления:
- първото е ясно: чрез самооздравяване на целият организъм ( методики дал Бог: суровоядство, гладуване, моржуване, детокс, и т.н )
- второто е : да се приложат подходящи въздействия върху самият орган !
(Точно както при заял механизъм се налага да го раздвижим механично ) Въздействия с по-висок интензитет. Тогава се включва инстинктът за самосъхранение и организмът преценява , че точно този орган се нуждае от засилване и "оптимизация на работата му" ,защото това е важно за него!
Примери много мога да дам.
- Прословутите упражнения за очи , които помагат да хвърлим очилата.
- При сърдечни болести болният почва да тича и сърцето му заработва като часовник.
- При ставни заболявания движението и натоварването на ставата прави чудеса.
- Повишеното натоварване на мозъка обещава едно задоволително ниво на мозъчна дейност в преклонна възраст.
- висцералният масаж е могъща методика ( Това е натиск по органите на храносм. система ) ги кара да заработят по-добре.
- Методиката на великият Болотов с гълтане на зеленчукови кюспета провокирва пилорът да заработи правилно и да почне да се затваря .На същият принцип - "раздвижват го". Според Болотов това е причината за почти всички храносмилателни проблеми! През незатвореният клапан преминава алкален жлъчен сок, който се взаимнонеутрализирва със стомашната киселина , следва недоразграждане и т.н. ( За това страдание няма никакво лечение - нито конвенционално , нито алтернативно. Как да накараш клапанът да се затваря..? Същото важи и за горният клапан, чието незатваряне води до гастро-езофаг. рефлукс, от който, в някаква степен , страда около 30 % от населението )
Та така.