Аз пък използвам камъка на Локситан вече трета година и не свършва и не свършва. Така че си оправдава високата цена...
А как е след тренировка, оправдава ли цената си?
Като спомеахте ДМ, с моята "органик" колежка сме фенки на Алверде. Почнах да ползвам дезодоранта и шампоана им. Предния месец си взех хидратанта за мазна кожа и гела за околоочния контур. Гелът е слабичък, спрямо другите, които съм ползвала (висок клас). Хидратантът не е лош, но попива бавно и мирише на марулки. На някои хора им е неприятно...
За дезодорантите, тези със спрей на Алверде не са 24ч. и определено не бих си взела пак. Другите, 24ч рол-он (единият е с морска сол, др - с невен) горе-долу вършат работа, но горе-долу. Та и аз се замислих за тия камъни. Гледах в био магазините - по 5-6 лева са. Ако вършат работа и траят години, рязко ще си взема
обаче съм скептична...
За био козметика, мой приятел е представител на една фирма LR, която работи с алое барбаденсис (най-лечебното). Взех си хидратиращ дневен крем за лице с 50% алое и съм страшно доволна! Една моя бивша козметичка казваше, че "алоето прави с кожата всичко да е наред". Определено забелязах този ефект. Аз все още се лекувам от акнето, ходя на пилинги, излизат ми разни дребни или гадни подкожни, тук-там черни и бели точки, абе типичното. Още след първото намазване всички корички ми паднаха на сутринта. След второто намазване, подкожната беше станала напълно гладка и не болеше. Днес забелязвам, че тенът на лицето ми е супер свеж и петната от пилинга са изчезнали. Много съм доволна от кремчето. Също така фирмата предлага парфюми и дезодоранти с етерични масла и без гадости. В крема също няма, това е първото, което погледнах. Дезодоранта не съм го пробвала, но от парфюмите има тестери и много ми харесват, само че, нормално, не са толкова трайни. Имат и алое гел за вътрешно приложение в три варианта - с праскова, с мед и с коприва. Решила съм, ако не се преборя с авитаминозното ми ъгълче на устната, да си взема този с копривата. Ако някой знае подробности за фирмата или е ползвал нещо тяхно, нека сподели.