Здравейте, на бате хубавците!
Първо да ви благодаря, че сте ми посветили цяли две теми! Явно все с нещо съм завладял сърцата ви .. признателен съм ви!
Обаче.. , не смятате ли , че е коректно ( за добри маниери не говорим, явно за такива дори не сте чували.. ) когато обсъждате някоя личност, да я поканите с право на отговор?
Или целенасочено я обсъждате в затворена група , за да не може одуманият да прочете злословията за него , а вие да си упражните средношколското остроумие и да се позабавлявате максимално на негов гръб? Ама сте ми шушумиги..
Все съм се чудил защо хората се затварят в малки ФБ групи..Сега вече знам – предтекстът както винаги е благороден –„да сме полезни.. „ но идеята явно е съвсем друга - за да могат да си упражняват там низките потребности – да издирват публикации от интернет и да се надсмиват над автора им, който няма достъп до групата и не може да се защити.( и дори да види написаното за себе си ! ) Не случайно и самата публикация е озаглавена „бате Бино”, тоест посветена е на ЛИЧНОСТТА , а не на това ,какво тази личност е казала..
(Ако наистина искахте да сте полезни, нямаше да се затваряте в групички от стотина човека..)
След като сте курназ, защо не заповядате във форума , който цитирате?
Да водим дискусията там, където е и публикацията.. Предпочитате зад гърба ми , знам аз ..Шушумигите, малките хора винаги така правят...,запознати сме. „Когато джуджетата искат да растат – донаждат с чужди кости.”
Добре, нека и аз най-сетне да взема думата в темата за себе си , какво ще кажете?
1.
Vasil Dimitrov , никът ми е „бате Бино” , а не „бате Бине”
( а пък как точно ти звучи, не е задължително да го декларираш публично.. И на мен „Васил” ми навява на „дебил”, но си мълча, защото с тези неща се забавляват децата..
2.
Branco Ramirez , какъв е този средношколски незрял хумор , човече ? Да си се смееш само ти на него ?
Като те гледам на снимката – мъжага и половина , а виж какви щуротии си пуснал, фантазията ти поне добре работи .. ( Явно голям – само на размер си..
)
3 .
Георги Костов, виж, бебо, ти умишлено ли цитираш само част от изказванията на хората? Какво, не ти достига разум да прочетеш до края ли ?
Или си прочел, но не го споменаваш, защото веднага ще те засекат в празнодумство и ще ти се смеят! Кое от двете е ?
Искаш да се поизпъчиш на чужд гръб, разбирам, ама точно мен ли намери , с когото да се гъбаркаш за гладуването? Дето го препоръчвам по няколко пъти на ден от 30 години.. ? Два месеца дипломна работа писах, хората, казват, че никоя книга за гладуването не им е била по-интересна! Ама си и ти образ, да си ми наблизо да те погаля по главицата ..
Вместо да ставаш смешен , поне превърти два поста надолу и виж останалата част от поста ми , където съм разяснил и съм дал препратка КОЙ ТОЧНО го е казал това за повредените капиляри! ТОВА НЕ СЪМ АЗ и затова е глуповато изказването ти: „твърдението на бате Бино” ... Виж доказателствата в линка ми и недей да баламосваш хората , че не съм бил дал доказателства! Доказателствата в случая са тежки! Защото са проведени в лаборатория от хора компетентни , а не от такива дилетанти като теб, които , както виждам, са с почти никакви познания по Медицина и в частност – за капилярите.
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=1328.msg80924#msg80924( да не вземете сега да се юрнете да оплювате и проф. Николаев, под чието ръководства са правени изследванията..)
4.
Иво Стоянов, теб те имах за по-пораснал , за по-НАДраснал посредствеността и нискочелието, но явно съм грешал..Преди да се изакаш и ти ( барабар Петко с мъжете) , да ми беше прочел поне двайсетина поста в Земя Назаем.. Какви бизнес интереси, човече, какви 5 лева.. Имам почти 4000 задълбочени и дълги поста за ВСЕВЪЗМОЖНИ оздравителни методики , диагностики, превенция, хранене, препарати..За продуктите , които АЗ предлагам, има само някакви десетина поста.. Това ли те дразни? Че някой ще спечели 5 лв от наистина ефективен препарат? Дразни те, викаш, души те , мира не ти дава.. А дето консултирам безплатно по 2-3 часа на ден? Ако искаш , да ви прехвърлям тези хора на вас с Георги
? Да си говорите с тях безплатно по въпросите за здравето? Съгласни ? Супер ! , тъкмо ще ме разтоварите
А дето съм вложил ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЧАСОВЕ БЕЗПЛАТНО ( и то в публичен форум!! , а не от миша дупка като вас! ) да споделям познание, практика и информация, до която малцина имат достъп? ( това за капилярите и сухото да не би да го знаехте??
) Засрами се!
Преди да злословиш за някого , поне направи си труда, проучи човека... ( и не от майка ми са ми интересите към здравните въпроси , вкл. за гладуването..не си подхранвай излишно фантазиите .
И второ – ти лично за въпросното ми изказване знаеш от другата ФБ група , където цитирах и линка ! Защо мълчиш тогава ? За да погледаш сеир ли ? Ами добре , погледай щом имаш потребност
5.
Даниела Николова , на кои още препарати съм дистрибутор, че не можах да разбера
? Значи, казваш ,
„причаквам ги хората във форума в засада” ? И какво им правя после? Насилствено им напъхвам по един Тодикамп в устите и ги заставям да изслушат цитати на Малахов? ( защото само него съм чел)
Забавна си, шапка долу.
И кои са интересните за теб хора, които напуснаха форума, би ли ги споменала?
Тези , които си направиха собствени блогове и започнаха да си продават знанията ли ?
А бате Бино, нали е будала – остана да консултира безплатно..
”Последна инстанция” не съм и нямам такава потребност.
Но ти се замисли , защо хората търсят съвет от мен , а не от теб ( и не забравяй – завистта е грях, наказва се ..
)
С кои мои постове не си съгласна? Можеш ли да цитираш? Мислиш, че като отидеш да платиш 200 лв при д-р Папазова, при д-р Гайдурков при д-р Грандева или при някой друг натуропат, ще ти каже нещо много по-различно от мен ли ? Пробвай и ела да ми разкажеш.. (Нали от едни и същи извори вода пием, ама си и ти.. )
6. Георги, чак ме напушва смях, като ми заговориш ТОЧНО ТИ за логика ...
( не се сърди, но 6 годишният ми син е по-логичен, май ще ви направя тестове да те засрами
). След като съм дал информация какво се случва с капилярите СЛЕД ТРЕТИЯТ ДЕН – значи съм ТОТАЛНО против сухото гладуване ? ХАХАХА, лауреат си , признавам те! ( А къде съм казал, че ИЗМЕНЕНИЯТА В ТЯХ СА НЕОБРАТИМИ ?? )
------
А щом продавам препарати , значи съм против всякакво гладуване! ? Нямам думи, ти си бил мисловен донор ,момче, !!
А пък ако случайно продавам топки за тенис – значи съм срещу плуването?!
Ама и срещу колоезденето! Мамма мия, откога не съм се смял така..
7. Георги, ти мани майтапа , но , съвсем приятелски , след като се имаш за някакъв фактор тук, поне не се излагай с познанията си по Медицина..
Това , че списващите около теб също нямат познания, не значи , че наистина запознатите няма да ти се смеят.. Почети малко за капилярите и микроциркулацията.( напр. акад. Залманов ) Или ако те мързи ( както заключвам на база подходът ти да четеш само половината от написаното..) , поговори с някой невролог, който прави капиляроскопия ( такива са само малцина , напр- д-р Маджурова от Пловдив). Това са си твои фантасмагории, че нарушените капиляри задължително ще се проявят СИМПТОМАТИЧНО.
Нарушената микроциркулация не случайно се установява само с капиляроскопия, защото най-често ЛИПСВАТ ВИДИМИ ПОВРЕДИ. Ти си представяш онези червени капилярчета.. ?
Случайно да си чувал, че вегетативни разстройства се диагностират чрез капиляроскопия? Не, приятелче, не е толкова просто , само с обща култура не можеш го докара, не се опитвай, незряло е ..
Ако обичаш ,да кажеш също ( след като си запознат ) – с какво „елементарно техническо оборудване” се откриват повредените капиляри вътре в организма? Благодаря.
А за примера с мечките ... това беше направо велико, Георги, шапка долу!
Георги, говориш ми за логика... за познания....Който ги има тези двете, е наясно , че такъв пример означава само едно – посредственост в мисленето!
Твоят татко и твоята баба колко дни в годината прекарват в зимен сън? Ами техните дядо и баба ? Николко ? Стига бе ..
Слушай сега: Ако хомо сапиенс беше гладувал НА СУХО редовно 500 000 години ( нека да са дори 5000 ) , тогава за него 5 -10 дни сух пост щяха да бъдат нещо съвсем банално! Но ЕВОЛЮЦИОННО ТОЙ НЕ СЕ Е ПРИСПОСОБИЛ ТАКА ,КАКТО МЕЧКАТА СЕ Е ПРИСПОСОБИЛА КЪМ НЕЯДЕНЕТО по време на зимният сън! ( приспособявала се е сигурно 20 млн. Години.. ) Сравнението ти е некачествено, детско..!
Вторият слаб момент е , че мечката СПИ през зимата!!
Сигурно си запознват поне с това, че по време на ЗИМЕН СЪН сън процесите в организма на животното са съвсем различни ... ? Или според теб и това не е така?
ТВЪРДИШ ЛИ, ЧЕ МЕЧКИТЕ НЯМА ДА ИМАТ ПРОБЛЕМИ АКО ГЛАДУВАТ СУХО И ПРЕЗ ЛЯТОТО ?
Логика, казваш, имаш....
( както се казва – „да му имаме логиката "
)