Лир съгласен съм с теб но преди плода е хубаво със сокчета разредени с малко вода да не са толков концентрирани ,дали са плодови или зеленчукови е без значение.....Постепенно и бавно за което повече хора се провалят в захранването, а имено там е магията.....
Говорех пронципно за захранването, заради това, че Чери подозира плодовете като виновници в нейното си захранване. Имах предвид, че моето захранване се състои предимно от плодове, без да съм споменала под каква форма, към средата на захранването прибавям зеленчуци и едва в края/последния ден мазнини под формата на ядки или авокадо.
А иначе конкретно:
-Първия ми ден след сух пост се състои по-скоро не в захранване, а в запиване понеже апетит напълно отсъства и не бързам да се втурна в хранене. Пия вода през по-голямата част от времето на първия ден и едва в късния следобед/привечер изпивам силно разреден сок от цитруси, като бавно го дъвча.
-На другия ден пак си започвам с вода, вече по-рано разредения сок и по-късно през деня изпивам водата, в която съм накиснала сушена слива. Няколко минути след това и изяждам сливата.
-От третия ден вече освен водата и разредения цитрусов сок прибавям и малки порции плодове за обяд и вечеря.
-Четвърти ден сщото като количествата леко се увеличават.
-През петия ден вкарвам челенчуци.
-Шести ден същото като пети с леко увеличени дози.
-И седми ден аналогично, но в салатата за вечеря прибавям и мазнините, които вече споменах.
Захранвам максимум седем дни, като това са дни на захранване след седем или повече дневно гладуване. За по-кратките гладувания използвам принципа, че броя на дните на захранване се равнява на броя на дните глад, НО принципа за плавност и постепенност си стои независимо от продължителността на периода.