Здравейте, вчера правих сухо гладуване за 1 ден и днес се захранвам както винаги по един и същи начин - сутринта пих вода (даже още снощи защото ми прилоша), след това вода с малко хим.сол и лимон, после зелен чай с мед, след час сок от морков, ябълка и селъри с чия, на обяд изядох една зелена салата със зелен лук и чесън (с по 1 л. конопено семе и смляно ленено) и към последните хапки усетих ужасна болка в хранопровода в областта на гръдната кост, сякаш ще се пръсне, реших, че е от храната и спрях да ям. Но през деня отново отвреме на време усещам същата болка не толкова силна - това никога не ми се е случвало и не мога да разбера какво е. Искам и да кажа, че пия и ЦДС от 8 дни, с малка пауза в деня на сухото гладуване. Не правя сух глад за 1 път винаги съм се захранвала така (салатите са различни разбира се според сезона), но такова нещо не съм усещала, усетих и някакви киселини за известно време. Чудя се къде сбърках и дали е от хранопровода проблема или някакъв нервен спазъм в гръдната кост. Ако някой има идея моля да сподели, ще бъда много благодарна. ЦДС е различната съставка, не знам дали е възможно това по тази причина. Благодаря ви!