Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Дневникът на ДарбиМак  (Прочетена 136125 пъти)

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 589
Re:Дневникът на ДарбиМак
« Отговор #80 -: 16-08-2009, 18:49:32 »

Аз отдавна не съм се вясвала тук, но ето какво си хапнах днес:
8.00 смути - киселец с банан  :Appetit_17:
работа в градината до 11 ч.  :peperudi:
11.00 - една чиния със сини сливи  :Content_22:
13.00 - "ризото" от сайта на Вери  - много е вкусно   :essen:
16.00 - сусамени бонбонки(рецептата на Мер)  с нутела(рецптата на Марулка)   :Content_4 - emotloader:
работа в градината - много трева, много нещо изскубах днес. и разсаждах цвеклото и ряпата. Прибирах картофите... уф! много работа  :surpris_25:
19.00 - суши - по рецептата от сайта на Вери, но с моя интерпретация, две сусамени бонбонки  :whistling2 - emotloader:
Активен
Намасте :)

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #81 -: 17-08-2009, 15:54:57 »

Днес менюто ми е ала Влади, или ала Василена - набързо и каквото има  ::)
да го пиша ли въобще:
- смути - листа от червено цвекло, банан
- сини сливи, 4 сусамени бонбонки
- домат, краставица, два кракера
- 3 сусамени бонбонки, чай с мед
- довечера ще си направя суров омлет
Днес съм с колело на работа и няма да се уморявам с нищо друго:)
Активен

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
« Отговор #82 -: 17-08-2009, 16:59:36 »

Дарби, едно въпросче за смутито- вода добавяш ли :Confus_34: :surpris_23:
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook
« Отговор #83 -: 17-08-2009, 18:58:51 »

Дарби, супер снимка си сложила...много си секси така :fluretaa:
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #84 -: 17-08-2009, 20:47:43 »

Даниелче, слагам малко вода, за да е ленсо на блендера да бърка. Всъщност аз го правя в шейкара. една шепа зелении, банан(пъпеш, праскова) и 50 мл вода. понякога слагам ядково мляко, но много рядко, че предпочитам да си го пия само него...

Дарби, супер снимка си сложила...много си секси така :fluretaa:
Хе-хе, Петко, даже като се турнах тук полугола не получих такваз оценка  :Confus_3: Бравус, че у лелята намери нещо секси  :Content_14: :Content_14: :Content_14: :Content_14:   
Активен

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #85 -: 17-08-2009, 21:23:41 »

хехе, леля, ама секси, супер си Дарби :Content_22:

мерси, аз нещо не ги правя както трябва и смутитата, особено със зелении не мога да им свикна- харесват ми само с банан, ябълки и праскови- плодовите :)
Активен

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #86 -: 18-08-2009, 10:42:45 »

:surpris_25:
бях на зъболекар
сутринта в 7 пих едно смути - киселец и банан и малко вода за улеснение на блендера.
за хапване сиъм си приготвила - сини сливи, които трябваше да ям в 10, но май ще ги ям кой знае кога :surpris_25: не трябва да дъвча няколко часа  :surpris_25:
нося си и домат, червена чушка, тофу и три кракера.
имам и 4 конопени бонбончета ( снощи си ги направих, нямат вид защото брашното от коноп е зелено, а това не е подходящият цвят за бонбонки, но на вкус са перфектни)
Снощи си приготвих много манджи и до 10 часа си облизвах пръстите от какво ли не.
Първо си приготвих кракер и елданола, които се сушиха на приятна температура доста време.
Забърках си ядково сирене и песто и бонбонките от конопено брашно.
да имам да си хапвам няколко дни  :whistling2 - emotloader:
Вчера нямаше никакво натоварване физическо, но донес ще си наваксам с един крос в пресечена местност  :weight_lift:   
цяло лято не съм ходила на фитнес и само краката поддържам  :Content_22:  ръце, рамене гърди и гръб товаря само когато карам колело, а то е почти нищо  :surpris_23: но смятам да се поправя  :bleh
абре не ми стига времето, бре  O0    не мога да си представя на всичкото отгоре идецата ми да са малки  :surpris_22:  даже откакто са във ваканция с почистването и прането те се занимават  :Content_14: аз май вече забравих от къде се включва прахосмукачката и как се чисти със стирка  :Content_14:  дай боже всеки му  :bleh   :bleh
Активен

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #87 -: 18-08-2009, 11:52:12 »

:Content_14: добри са децата ти Дарби, наистина дай боже на всеки :) Бая си наготвила :Content_14: Гледам, че си хапваш и  тофу,  мисля да почна да го ям, нищо че не ми е особено вкусно, тва е начина да се откажа от кравето :Confus_3:
Активен

vasilena

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1059
« Отговор #88 -: 18-08-2009, 15:40:13 »

Лелче,кажи рецептата за тези бонбонки и откъде взе брашното...И толкова ли е кофти това Тофу ??Да взема и аз да го пробвам ли  ???
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #89 -: 18-08-2009, 19:46:03 »

Чи кво муй :D на тофуто? Не си ли яла, Васе?
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #90 -: 18-08-2009, 20:02:10 »

Пробвай го Василенче, може и да ти хареса, аз съм малко капризна, мене не ме слушай  :Content_4 - emotloader:
Активен

vasilena

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #91 -: 18-08-2009, 20:07:36 »

Ми не съм яла,не съъъъъъм  :Confus_3:
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #92 -: 18-08-2009, 20:26:50 »

Хапни си. Доволна шъ останиш ;D :D ;D ;)
Активен

vasilena

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #93 -: 18-08-2009, 20:31:34 »

Дали бре?......ШЪ пробвам  :D :D :D
Активен

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #94 -: 19-08-2009, 16:15:13 »

Тофуто е много вкусно нещо, но никак не е сурово! Аз го ям направо така, но е вкусно топнато в подправки - червен пипер, чубрица, сминдух, сол ( от това се прави шарена сол и с негосе овкусява)  :Appetit_17: а може и с други подправки - каквито са ви на сърце  :Appetit_17:   може да се направи като пастет с червено цвекло, чесън, магданоз, солчица, малко зехтинец  :essen:   може да се забърка с ядки и някакъв зеленчук като пълнеж за сармички или суши  :whistling2 - emotloader:  въобще тофуто може да се ползва за много вкусни неща. в магазина даже го продават направо с подправки, но аз предпочитам даси купя натурално и да си овкусявам както ми се иска. Още една идея - суровата пица аз си я правя по начина вече няколко пъти описван тук и отгоре слагам тофу. Или препечена филийка или запоплен кракер с кокосово масло, червен пипер и парченце тофу  :Appetit_17:  :Appetit_17:  :Appetit_17:  :Appetit_17:  или на парченца в зеленчуковата салата  :Appetit_17:  а също и с маринован патладжан  :Appetit_17:   

моето меню днес не е хубаво  :surpris_25:  адски ме боли зъба, който вчера ми правиха и немога да дъвча   :surpris_25: 
ядох диня , после домат, два кракера но с голямо усилие, което се превърна в неудоволствие, "варено" жито, но смляно като крем... утре сабахлян ще отида при доктора да  :pensif_29: 
Активен

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #95 -: 19-08-2009, 17:18:40 »

:Content_14: Дарби веднага го натопявам в сол и подправки тва тофу, досега само чисто съм го хапвала и ми беше доста безвкусно :essen:
Активен

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #96 -: 20-08-2009, 10:25:55 »

...аз продължавам с "лайт" меню  :surpris_25:  :surpris_25:  :surpris_25:  :surpris_25: че дени зъбар е режил да се вталявам  :surpris_25:  :surpris_25:  :surpris_25:
сутринта пих смути - листа от червено цвекло и банан
сега си нося три елданолки, 3 кракерчета 2 домата, песто.
кое кога ще ям незная, че за сега въобще не мога да дъвча  :surpris_25:  :surpris_25:  :surpris_25:

Ей, Даниелке, да не прекалиш със солта, чоджум :)  че аз малко съм се поувлякла като съм я писала в рецептата за шарената сол. тофуто е соленичко достатъчно. всъщност незная колко сол ползваш, но хич не е хубаво да се соли допълнително .... и нали си знаем - хималайска или морска сол :)

« Последна редакция: 20-08-2009, 10:27:38 от DarbyMac »
Активен

vasilena

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #97 -: 20-08-2009, 12:59:34 »

Лелче ДарбиМак,той как ти го е оправил зъба, като вече кой ден подред те боли  ???
Активен

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #98 -: 20-08-2009, 15:22:42 »

Дарби, аз сол ползвам само от сиренето което ям, няма много да слагам ;)  Дано ти мине скоро тоя зъб :)
Активен

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #99 -: 20-08-2009, 15:26:49 »

:Content_22: благодаря ви за съчувствито  :flowers2:  вадиха ми нерв оня ден, вчера ме боля, днес пак ми го чевръкаха зъбот, та сега няма я болката вече  :whistling2 - emotloader:  надявам се довечера да  :essen:  щото съвсем отънях  :Confus_3:   ще ми се съсухри хубавата кожа и цицонките ми от плътни камби ще станат като печени чушки  :Content_4 - emotloader:
Активен

Страницата е създадена за 0.051 секунди с 22 запитвания.