Дарби, много ти се радвам на движението, уж вземам пример от теб, а едва докарвам сигурно километър - два на ден
....исках да попитам- аз също жабуркам сутрин , но със зехтин- правя го по половин час и пак не става бяла течност накрая, а е леко жълта...при теб как е
Дани, не се кахъри за растоянията
и аз съм почнала с един километър на ден, а не отведнъж 20
постепенно, постепенно и с много упоритост
За жабуренето със зехтин - незнам дали причината е в зехтина
аз се жабуря с шарлан и накрая течността става бяла.
Днес пак се щурах насам натам и не съм направила кой знае какво:
7.00 - жабурене с шарлан
8,00 - смути киселец и банан(леле тоя киселец няма опасване, пак расте вече четвърта реколта, освен това от него се изхранва и цяло стадо охлюви
10,00 – праскова
12.00 – 1 голям домат, 1 голяма краставица, 2 кракера,10-тина натурални маслини, 2 трюфела
16,00 – два кракера с ядково сирене
20,00 – салата от домати, краставици, червена чушка, червен лук, магданоз, покълнала елда, тиквено масло, лимон, 2 филийки хляб БОНУС.
Вечерта ходих на разходка и вървях около 6 км.
А днес ходих да си търся сурови ядки на стоковото тържище. Намерих :
Бадеми по 16 лв/кг –
Лещници 17 лв/кг –
Бразилски орех 19 лв/кг –
Кашу 17 лв/кг
Тези цени са валидни за опаковки от 5 кг.
Стафиди имт но от стара реколка. Казаха ми, че вкая на месеца ще има от нова. Тези стафиди дали ги сушат при правилна температура? Кога обраха гроздето кога го изсушиха ... има и други сушени продове, но не съм си записала цените. Обаче имам визитка на продавача и вече ще си контактувам с него по телефон