Дани, няма да я изхвърляш елдата. Кафявата де. Можеш да я мелиш с мелничка на брашно и да я слагаш в кракери, салатки. Като е наисната незнам какъв вкус ще има. Аз много отдавна не съм яла бланширана елда. Но преди няколко години си купувах само от нея и я варях съсзеленчуци. Много ми харесваше.
А гладуването ще мине
Благодаря ти за подкрепата.
Да взема да ви пиша как си прочистих дебелото черво. Може пък някой да придобие кураж за подобна процедура.
Всъщност знаете, че от сряда съм на чай и плодове.
В петък в 14 часа изядох една ябълка. В 16 чай с мед, 18 йога, 20 чай от сена. Легнах да спя. През ноща ставах до тоалетната. Беше с леки болки, и ме позадържа в тоалетната.
Сутринта в събота станах рано и пих топла вода - 500 мл. После в 8 часа пих чай от сена. Пак ходих до тоалетната. Отделяха се твърди частичи и слуз. Пак пих топла вода. Мислех, че ще съм много изтощена, и се бях подготвила да се затоплям с електрическа възгланичка. Но след това изхождане усетих енергия и реших да отида да потичам.Мер е писала, че бяганетовърши същата работа като затоплянето. Смятах да тичам само 2-3 км, но като ги изминах имах още сила и бягах 5 км. През цялото време си повтарях - твърдите частици се отлепват от дебелото ми черво и после лесно ще се освободя от тях. И така през цялото веме. Дори по едно време почнах да усещам нещо като лека болка - горе долу където е черния ми дроб, а всъщност то беше извивката на червто на това място. По време на кроса минавам покрай едначешма. Реших да си изплакна устата и неможете да си представите какви гадости се отделиха от езика ми.Прибрах се и пих топла вода. Все по 500 мл. Видах си езика на огледалото. Такъв оранжев език имах - обложен и много гадн на вид. Получих позиви и ходих в тоалетната. Изпразни се червото и излизаха твърди частици и пак слуз. Взех гореш душ и реших да полегна. Мислех, че веднага ще си направя клизма, но дъщеря ми с гаджето си бяха в къщи и не беше удачно. Така си полегнах и ме втресе. Студено ми беше завих се с дебела завивка. Така полежах и четох книга. Пак пих топла вода. Ходих в тоалетната, но се отделяше само слуз. Най-после към 16 часа децата излязоха и аз се захванах с клизмата. Направих я с урина. Още от петък вечерта събирах урина. Разполагах с 1,5 л. Цялото количество се събра, и даже можех още да сипя, но не разполагах с материал. Направих свещ, лежах настрани, после рало.... ОСтанах така легнала 15 минути и хайде в тоалетната. Исках да издържа повече, но не можах. Почти никакво твръдо нещо не излезе от мен. Само течността – чистичка . Веднага след това изпитах умора. Легнах и полежах около час.
След това като скочих ,че като се разшетах. Елате да видите. Такива сили ме обзеха. Беше само около два часа. В 20 часа адски ми се доспа. Легнах си и спах като бебе. Такъв дълбок сън и толкова спокоен... Аз по принцип спя хубаво, но тази нощ беше супер сън. Сутринта много рано станах. Цял ден съм бодра и с много добро настроение. На всичко отгоре нищо не ми се яде.