Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Дневникът на ДарбиМак  (Прочетена 136102 пъти)

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook
Re:Дневникът на ДарбиМак
« Отговор #380 -: 13-11-2009, 10:31:43 »

Пепсън,децата ми са малко малки и това ми е проблем....става въпрос за пътуванията напред-назад из България :( Няма ли да има друг такъв семинар?
Другия ноември пак ;D :D
Ами в началото на годината може да има...ще видим. Засега нищо не знам. Те ги правят лятото повечето. Нали знаеш, че зимата тялото, ставите и връзките са малко по-стегнати от обикновено, заради доминацията на енергията ИН :love_028:
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

vasilena

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1059
« Отговор #381 -: 13-11-2009, 10:43:43 »

Ехеееееееее,чакай малко де :D :love_026:.Всъшност,нямах и ни най-малка представа,но от теб винаги научавам интересни неща ;)-за доминацията на енергията ИН през зимата ми е мисълта.
« Последна редакция: 13-11-2009, 10:47:14 от vasilena »
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
« Отговор #382 -: 13-11-2009, 12:08:50 »

Той Петко, даже харесва повече 4х4 ;D  Васе,твоите ако са малки,незнам за моите  :Content_4 - emotloader:
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 589
« Отговор #383 -: 15-11-2009, 18:47:46 »

Аз отдавна не съм писала тука  :Confus_3: Обаче се захранвам яко :)
На гладуването най-хбаво му е захранването, че всичко ти е вкусно и го ядеш с наслада.
Бъркам си разни салати. ОТ вчера сутринта реших, че вече достатъчно съм се захранила и почнах да зобам хрян с лимон. Че като метнах хряна... На всяко нещо стържа хрян. Ама то много вкусни стават саатите с него. Цвекло, зеле, зелении... Настържеш хрян и лапай с кеф.  Сега за първи път ще си направя салата с ряпа. На нея няма да сложа хрян и повам да се чудя дали да не заменя ряпата с друго. Заради хряна  :Confus_3: 
Между другото след това прочистване вече нямам налепи на езика. Съвсем розов е. И сутринта нямах никакви отлагания в устата. Това много ме учуди и много ме зарадва  :whistling2 - emotloader:
Активен
Намасте :)

Atanassia

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 169
« Отговор #384 -: 15-11-2009, 19:21:59 »

Оле, как го ядете този хрян с лимона :-\ аз винаги,когато реша да го ям,почвам с голямо желание, но винаги си оставам само с желанието. Ето например, преди няколко дена пак ядох хрян с лимон и още на първата лъжица ми се доповръща. Ужас. А за мен е хубаво да я правя тая процедура,защото съм ``капха``. :Confus_3:
Активен

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #385 -: 16-11-2009, 18:13:54 »

Абе не е приятно на гладно да ядеш хрян с лимон, но като си помисля колко е полезен и го излапвам.
Иначе като люта, пикантна подправчица на салатка - ммммммммм. Много ми се услади.
Днес:
7,00 - гореща вода с ябълков оцет, хрян с лимон
8,30 - закуска: настъргана тиква, орехи, мед, ломонов сок, лен и сусам на брашно, канела. Ей такова вкусно нещо пожелавам на всеки да се случи
10,00 - чай с мед
12.00 -  салата - цвекло, морков, магданоз, покълнала елда, лен и сусам на брашно, щипка хималайска сол, ленено масло, ябълков оцет (много е вкусно  :essen:
14,00 - 4 трюфелчета (щях да ги ям в 16, но много коварно се усмихваха от една прозрачна кутийка  :Confus_3:)
16.30 -  чай с мед
19,00 - йога
20,30 - салата: ряпа, морков, целина, шарлан, ябълков оцет, солчица ( ще му добавя явки, но сигурно орехи)
утре пак ще ям тиквена закуска  :Appetit_17:
вдруги ден също  :Appetit_17:
докато ми обръзне  :essen:

Активен

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #386 -: 18-11-2009, 13:40:21 »

Незнам дали знаете какво е да си се захранил и колко всичко ти е вкусно и как всичко ти се готви. та аз съм сега в такова състояние.
Вчера си набърках хреновката на Вери. Много вкусно нещо.
Какво ядох вчера ли:
- 2 чаши гореща вода с ябълков оцет, лъжица хрян с лимонов сок
- настъргана тиква с орехи, мед, канела, лимонов сок, ленено брашно, сусамово брашно
- чай
- салата от зеле, морков, целина, орехи, соев сос, шарлан, 2 филийки пълнозърнест хляб
- 4 трюфелчета
- покълнал грах със сос от - 1 домат, 4 чушки, 3 скелитки чесън, магданоз, шарлан, солчица; 10-тина маслинки.
- тахан с мед - половин кафяна чашка

Днес:
7,00 - 2 чаши гореща вода без оцет; лъжица хрян с лимонов сок
8,00 - фреш от тиква, морков, ябълка, ленено масло; "варено жито
до обяд въобще не огладнях
12.00 - пюре от картоф, морков, карфиол, червена пиперка, глава целина (бях правила за бащата на любимия, че се га е опериран и трябва да яде диетична храна. той не можа да изяде цялото и аз за да не се изхвърли  го излапах :Confus_3:) в пюрето сложих връзка магданоз;  половин краставица, две филийки пълозърнест хляб с хреновка  :Appetit_17: ; една шепа лешници ( лешниците можеше да не ги ям, но то лакомията е тежка болест)
16.00 - нося си "варено жито" и ябълка
19.00 - йога
20.30 - грах като снощи и хреновката с нещо. сигурно щеси топя червени чушки в нея и ще лапам.

Излезе ми един проблем, който всъщност може и да не е проблем. Надуто ми е нещо зад ушите. И ме боли при натиск. Ама не е много надуто. Обаче ми напомня за себе си. Там доколкото знам са слюнчните жлези. Дали нещо не реагират заради хряна  :surpris_23: 
Активен

rima

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 512
« Отговор #387 -: 18-11-2009, 19:27:37 »

Дарби, само с цитрусови сокове ли се оправи от грипа и то толкова бързо. Моето не знам дали е грип - мощна хрема и кашлица... пих малко бира... :Confus_3:
Активен

Кате

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 247
« Отговор #388 -: 18-11-2009, 22:12:10 »

Darby, не знам дали е заради хряна, но докато го вземах и на мен ми се поду нещо зад дясното уше. По-точно е отзад на сгъвката между ухото и главата  :surpris_23:
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook
« Отговор #389 -: 18-11-2009, 22:26:12 »

Или слюнчените жлези или лимфните възли са...боли ли? :-\
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

Кате

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 247
« Отговор #390 -: 18-11-2009, 22:31:55 »

ами моето не болеше, докато беше надуто, просто усещах напрежение. Болка имаше само ако го притисках с пръсти. Сега е почти минало, не го усещам, но напипвам съвсем лека подутина, а преди беше като топче
Активен

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #391 -: 20-11-2009, 12:06:32 »

Милите ми приятели  :Content_22: Четат питат, а мен ме няма  :surpris_23:
Вчера имах много тежък ден  :weight_lift:  не че съм носила тежко, но с такъв емоционален товар ме затрупа бившия, че се чудя как може на земята да съществуват такива хора и как самата природа не се самоосвобождава от подобни. Трябва ли да допълвам, че е месоядец. Да ме прощават месоядните и съвсем не мисля, че всеки такъв е лош  :peperudi:   Но пък вегани лоши до ден днешен не съм срещала  :love_028:
Дарби, само с цитрусови сокове ли се оправи от грипа и то толкова бързо. Моето не знам дали е грип - мощна хрема и кашлица... пих малко бира...
Рима, оправих се само с цитрусови плодове. Най-вече лимон. Но то може и да не е било грип  :surpris_23: щото аз тогава бях на гладуване, та незнам  :Confus_3:
Или слюнчените жлези или лимфните възли са...боли ли?
Пеци, Кате - боли ме само при натиск. Това, което изпитвам е същото, което описва Кате. Надявам се, че  ще отмине.
Менюто ми днес:
7,00 - топла вода, хрян с лимон - вече не ми потича носа като го хапвам.
8,00 - тиквена закуска. този пък добавих ленено масло, щото нали тиквата е жълта и сигурно имя някои мастноразтворими витамини  :whistling2 - emotloader:
10,00 - чай с мед
12,00 - цвекло, морков, ленено масло, магзанод, хрян, ленено и сусамово брашно, шарлан.
16.00 - тиквена закусна - остана от сутрешната и ще я доям следобяд
18.15 - йога
19.30 - среща с Васка  :Content_4 - emotloader:
21 - незнам  :surpris_23:  ще видим какво се търкаля из хладилника  :Confus_3:
Забравих да допълня, че се шматкам с един миниджуп цяла седмица и всявам потиворечиви настроения в околните. Имам едни колежки дето ми завиждат;имам колежки, които не ми завиждат; имам колеги, които ми правят комплименти; имам едни приятели, които казват, че съм много готина.
А аз имам  един любим форум, където и да се оплача и да се изфукам  :peperudi: И въобще много ви обичам   :thankyou:
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • benato
« Отговор #392 -: 20-11-2009, 13:10:09 »

Най-много ми хареса менюто ти от !8.15 натаък :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader:

Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
« Отговор #393 -: 20-11-2009, 15:55:00 »

хахахаа  :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader:
Активен

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #394 -: 20-11-2009, 17:23:03 »

Бенато, то хубаво го бях наредила аз менюто, но Васка няма да дойде на срещата  :surpris_25: 
Не щяла да се среща с лели, па макар и да са с миниджуп  :Confus_3: 
 :Content_4 - emotloader:
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • benato
« Отговор #395 -: 20-11-2009, 18:19:21 »

Не го вярвам,Васка не е такава :surpris_23: ;D Ако беше по черна и нещо да ти стърчи отпред,нямяше да е толкова незаинтересована :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader:
Добре ,че е пекана(сушена)иначе току виж се обиди ;D
Активен

GO GREEN

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #396 -: 27-11-2009, 20:56:42 »

Здравейте суровоядци и всички останали  :Content_22:
Нямаше ме известно време, а никой не се е затъжил за лелята  :Confus_3:
Хапвам си суровичко. Не симислете, че съм отишла в другия отбор.
Имам много грижи с родители и бивши съпрузи. И не ми остава веме да чета и пиша тук.
Обаче и това ще мине. След всяко неприятно нещо идват две хубави  :Content_4 - emotloader:
Активен

vladi

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 486
« Отговор #397 -: 28-11-2009, 11:10:52 »

Darby, не сме те забравили, а напротив! Чакаме те с букетите в понеделник!  ;)
Стискам палци да пребориш грижите скоро!  :heart_2:

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #398 -: 28-11-2009, 20:54:31 »

Влади, стопли ми душата  :kisss:
Активен

Val

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 519
  • "Бог е дал на хората храната,дяволът - готвачите!"
« Отговор #399 -: 29-11-2009, 00:52:36 »

Дарби, най-малко съм помислила, че точно ти може да си минала в другия отбор. С тоя спортен дух няма как да стане. Аз също от 2-3 дни не мога да сваря да вляза да чета, камо ли да пиша. Но при мен е че много ми се обикаляше пеш из града тези дни. В нашата Варна беше слънчево както си забелязала и използвах времето... :peperudi:
Активен

Страницата е създадена за 0.072 секунди с 22 запитвания.