Незнам дали знаете какво е да си се захранил и колко всичко ти е вкусно и как всичко ти се готви. та аз съм сега в такова състояние.
Вчера си набърках хреновката на Вери. Много вкусно нещо.
Какво ядох вчера ли:
- 2 чаши гореща вода с ябълков оцет, лъжица хрян с лимонов сок
- настъргана тиква с орехи, мед, канела, лимонов сок, ленено брашно, сусамово брашно
- чай
- салата от зеле, морков, целина, орехи, соев сос, шарлан, 2 филийки пълнозърнест хляб
- 4 трюфелчета
- покълнал грах със сос от - 1 домат, 4 чушки, 3 скелитки чесън, магданоз, шарлан, солчица; 10-тина маслинки.
- тахан с мед - половин кафяна чашка
Днес:
7,00 - 2 чаши гореща вода без оцет; лъжица хрян с лимонов сок
8,00 - фреш от тиква, морков, ябълка, ленено масло; "варено жито
до обяд въобще не огладнях
12.00 - пюре от картоф, морков, карфиол, червена пиперка, глава целина (бях правила за бащата на любимия, че се га е опериран и трябва да яде диетична храна. той не можа да изяде цялото и аз за да не се изхвърли го излапах
) в пюрето сложих връзка магданоз; половин краставица, две филийки пълозърнест хляб с хреновка
; една шепа лешници ( лешниците можеше да не ги ям, но то лакомията е тежка болест)
16.00 - нося си "варено жито" и ябълка
19.00 - йога
20.30 - грах като снощи и хреновката с нещо. сигурно щеси топя червени чушки в нея и ще лапам.
Излезе ми един проблем, който всъщност може и да не е проблем. Надуто ми е нещо зад ушите. И ме боли при натиск. Ама не е много надуто. Обаче ми напомня за себе си. Там доколкото знам са слюнчните жлези. Дали нещо не реагират заради хряна