И аз много ви обичам всички
Енергията и настроението ми са патерицата на която подпирам тежестта от цялото безумие на заобикалящия ме свят
Ето с какво се храня, сега като се храня неправилно
Всяка сутрин пия гореща вода - две чаши
после вземам по една супена лъжица ленено и сусамово семе - смлени на кафемелачката, объркани с малко вода и една лъжичка мед.
лапвам и една клечка зазъби потопена в пчелно млечице
към 10 ям плодове
в 12 - каквото са сготвили в стола на работа - винаги салата от зеле и моркови - обикновено готвят нещо с ориз, то един път в седмицата ориз е добре, ама всеки ден - ужас
; поне два пъти в седмицата ям боб, ако са сготвили някакви картофи - рискувам с тях, понеже са запържени и многосолени
абе ужас!
в 16 часа тъпча нещо - обикновено ядки
в 18 часа - някоя краставица или домат, или пък морков - каквото съм си взела от в къщи.
Понеже работя на две места и се връщам късно. Немога да вечерям, защото се прибирам по тъмно. Затова не вечерям. Оставам на зеленчуците от 18 ч. Преди да си легна пия един чай.
Това не е начина на хранене който предпочитам, но в момента ми се налага така да се храня. Освен това, за да се оправдая пред себе си, си казвам че това ми е вид захранване, защото като отида в Танзания ще ям каквовото ми се предложи.