Вай, вай , голям студ
и голям сняг
неудобството да живееш в къща извън града е, че много сняг има да се изрине докато си подкараш колата. Хеле с туй са занимавах снощи и къде два тона сняг изринах, че да мога да си върша работата. То в тез времена без кола немож свърши нищо. Иначе хич не си падам по автомобилите и предпочитам да ходя пеша. Ще трябва да си сменя професията май.
Както и да е - исках а кажа, че ме болят ръцете от ринене на сняг.
Понеже е голям студ и се врем все в камината. Съответно и постоянно се дъвчи нещо, щото няма какво друго да се прави. Прекалих с тахана, прекалих с ядките, прекалих с меда... Нямам мерак да си приготвям разни хапвания и само рупам натурални моркови, ябълки. Даже не ми се покълват семенца. Установих, че вече няколко дни не съм хапвала нищо зелено и започнах да се тревожа, че ще си докарам някой недостиг на нещо си.
Днес съм на:
- топла вода две чаши
- чаша билков чай
- портокал и банан
- салата от марули, магданоз, червена пиперка,домат,авокадо, зелен лук, кълнове от слънчоглед, шарлан, ябълков оцет, щипка сол
- орехова майонеза (по идея на Пецата) с две филийки пълнозърнест хляб "Вита"
по заник кво ши ям - хич не знам
имам цвекло, зеле, моркови, ряпа... все ще измисля нещо
снощи ядох кисело зеле. ама не че съм се наяла ами хапнах едно, две листа. това вредно ли е за суровоядеца? сега незнам да се тревожа ли или да не се тревожа