хай да ви напиша днеска ко ядах... смятай ги през два часа :
сабале - шарлана- жабур! жабур!
после - чай от равнец с медец
по-после - чепка грозде
още по после - ябълка със следующия бъркоч: мляко от сусам, овесени ядки, орехови ядки, сушен инператорски плод, медец, лъжица ленено брашънце ; един брой бяла ябълка сочна и много вкусна;
обяда - носех си три кракерчета и в една купичка бобец мунг покълнал с една връзка целина, един настърган морков- туй нещо го изсипах в една чиния салата зеле с моркови от нашия стол ( всички ме гледаха изумени, но аз реших, че и без това ме мислят за луда още една причина няма нито да ми влоши положението нито да го подобри
)
- ей току що в 13,51 си изядох цялата следобедна закуска, която беше "нутела"-та на Марулка.
Бяха ми нужни ендорфини
(виж темата на Крум за любимата вредна храна) и се обрекох на глад и мъка в следобедните часове
Довечера кво ши ям хич не знам... знам само, че йогата почва от 18,15 а аз няма да мога да отида защото съм на работа до 18, пътя до там ще ми отнеме поне 30 минути. Поради тази причина ще са ми нужни още повече ендорфини, които ще си набавя или със фурми или със секс. Това пък ще реша след като се чуя с любимия, което ми напомня, че трябва да си затварям дневника и да се отдам на уговорки за петъчната вечер.
Хай, сполай ви...
Не ма мислете хич .... Приемам въпроси и обаждания само ако някой умира или ако Василенка е организирала груповата парна баня...