Ееееееееееее, почвам да си мисля, че йога клубовете работят за неработещи
Никак не са ми удобни часовете
Немога да ходя нито от 8 нито от 11, нито от 18. На работа съм от 9 до 18. Направо ще се пръсна от яд. Деси, моля погледни какви други часове има за йога в Палах, че на мен той ми е наблизо и ми е удобен.
Както и да е - аз снощи пак ходих в Мареа, Весиленке .... Лошото е, че в петък занятията са в 18,15, а аз работя до 18 в западна промишлена и е изключено да стигна навреме. ОСтава ми неделя, но аз от 12 години ходя на крос в неделя и ми е терсене сега да си променя този навик
Инече се чувствам страхотно от йога. В този клуб Мареа е много тъпкано и мирише на изпотени крака, но все някакъв компромис ще се прави ... Даже снощи при релакса инструктора като каза сега "усетете аромата в залата и го анализирайте" ми стана много смешно... А от тъпканицата при някои асани се ритаме и си удряме ръцете. Абеее.... Май варненската група ще си прави нов клуб
Тогава ще поканим пловдивската за да обменим опит
Аз вече ходих четири пъти на йога. Това, което усещам е много хубаво. Тази сутрин в леглото усетих как гръбнака ми е гъвкав и почти усетих енергията която минава успоредно на него. По принцип се събуждам със схванат гръб и кръст и тази сутрин като ги усетих по друг начин се изненадах приятно. Другото нещо, което е различно е глезена на левия ми крак. Той е изкълчван многократно, защото още от детството ми имах травма, чупила съм го и сего почти вясака година по един път го навяхвам. Много слабо място ми е. Снощи след йога го усетих подвижен и някак си по друг начин. Даже по време на едната асана изпука. Казах си а! измести се! Но не! Съвсем си е добре. Може би се е наместил
Тази неделя ще пропусна кроса и непременно ще отида на йога в този клуб. Лошото е, че освен, че аз бягам, сме група. Как сега всички да си сменят навиците заради мен.... Като аз съм ги придумала в неделя да ходим да бягаме. А не че не мога да бягам сама в събота, обаче първо: с група е по-приятно; второ: някои хора ще се откажат от бягането заради това, че ме няма...
или поне така си мисля
защото бягаме в една гора, а повечето хора все още си мислят, че ще се загубят без мен в гората. Или пък ми се иска да съм не заменима и затова си мисля така
Хапвам си сурово. Вчера следобяд обаче злоупотребих с две филийки хляб пълнозърнест с фъстъчено масло - печени фъстъци с мед. Купено готово от щанда за здравословни храни. Направо толкова ми беше тежко на стомаха и имах газове след това. Втори път няма да посмея да ям от това чудо.
Вери, направо си натъпкала сайта с рецепти
Не знам как да изразя огромната си благодарност, че го правиш
Не успявам да ги пробвам всички
Пробвах крема с авокадо
също банановия със смокини
Патладжана тофу е направо превъзходен
тази събота ще си направя патладжаненото мезе