Taка...крайно време е да добавя малко прогрес. Вече повече от половин година съм на 80/10/10, като в началото естествено си имах трудностите, особено с ядките, които сега ям насила
Ползвам този сайт
http://cronometer.com/?logout=true за да знам какво си набавям като нутриенти, какво ми липсва и за да следя калорииния си прием. Гледам да не падам под 3000 калории на ден, особено в дните когато спортувам(т.е. почти всеки ден
). Мазнините ми за деня са лъжица чиа или лъжица ленено семе. Много рядко хапвам някой друг бадем, но стомаха ми не им се радва особено. Също половин авокадо, но и това е рядкост. Като цяло мазнините ми не са над 6-7%, но така се чувствам по-добре. Открих супер як нахут в зоя-та, на който кълновете не горчат и съм много щастлива
Също си пия огромните количества зелении, като добавям лимон и стават супер вкусни. Махнах дори какаото, като го замених с рожков и сега си правя "шоколад" преди тренировка от банани, фурми и рожков
- става епичен!
Не искам да приличам на онези фитнес позьори дето си постват снимки на мускулите, обаче много се изкушавам...