(твоето изказване е типично за младият и здравият човек, който е убеден , че такъв ще е цял живот , без особено старание и задълбочаване..В това отношение свалям шапка на Гарвана, който макар и много млад и здрав, е осъзнал неща, които други , дори на сериозна възраст, не успяват..)
аааа, не не ....честно казано винаги съм чувствал, че нещо не ми е наред
и не ми се е струвало нормално поне по 3-4 пъти годишно да се разболявам, да хващам винаги бронхити, да ме лекуват поне 2 седмици с хапчета и поне 1 от тях да е с антибиотици ...да се разболявам само да ме духне малко вятъра ...никога да нямам енергия и т.н. лошото е, че още се чувствам така - не знам кога съм се чувствал наистина свеж изобщо не си спомням ...ако е имало такъв момент последните години ще да е било за не повече от ден-два
при мен може би и мислите са заразени наистина ...малко съм негативен и то най-вече относно себе си и не си вярвам като трябва да го правя ...ама виж за някоя болест може и да си внуша, че я имам ...примерно анемия, хронична умора и разни такива
относно храненето питам, защото никога не съм се хранил правилно ...и никога не съм се хранил разнообразно!! може би точно затова организма ми черпи енергия и вещества от разни части на тялото ми и затоване се чувствам добре! затова сега ми се иска да хапвам правилно и разнообразно, за да може да си доставям необходимите вещества отвън и да се лекувам, а не тялото ми да ги търси от костите, косата и кой знае още какво ....иначе аз мога да ям всеки ден едно и също изобщо не ми пречи ....цели лета съм карал на пържени картофи като ходех все при баба ми да ми прави всеки ден
цели пости (49 дни - великденски) съм карал само на бял хляб + маргарин като накрая вече бях почнал да ям само по 2 филии, че ми беше писнало ...напоследък пък почти всеки ден ядях дюнери ....но имам предвид, че се храня неправилно и НЕразнообразно ...и точно поради тази причина питам тук какво ми липсва, за да бъде хранененто ми достатъчно разнообразно, защото не смятам, че съм кой знае колко наясно ...ето, чета някакви работи сега, пробвам, експериментирам ...тахан, мед, варива, щуротии ...ама може да пропускам нещо важно знам ли ..или пък да не вземам достатъчно добри пропорции от отделните храни