след няколко месечен период на дюнери и джънк фут, отново се завърнах на здравословната пътека! разболях се от нещо подобно на грип.... и разбира се вместо да ида на лекар и да ме натъпчат с хапчета и антибиотици както обикновено става - просто направих 2 дни сухо гладуване, които минаха удивително леко ...може би щото съм правил дори и 10 дни на вода, та организма ми не се шашка чак толкова само на 2 дни макар да беше сухо
както и да е ...захраних се ...обаче реших да се опитам да го карам здравословно и засега чат-пат успявам! храня се предимно с плодове и зеленчуци, ядки и варива! по-подробно казано - ябълки, круши, грозде, банани, домати, краставици, пиперки, лук, белени семки, стафиди, сурови лешници и бадеми
това ми беше в началото ...обаче понеже реших тоя път да се направя на по-умен и да не скачам пак от едната крайност на другата, да стресирам организма си и да не издържам ...реших, че не трябва да съм толкова краен и освен тия неща си хапвам леко сварени яйца 3-4-5 мин. по 2 яйца през няколко дни
спрял съм хляба, захарта, солта ....сутрин редовно изпивам по 1 фреш лимонов
снощи обаче ме светнаха, че нямам енергия и съм анемичен, защото не приемам белтъци ...и ми казаха да ям тахан с мед и днеска за първи път добавих и това към менюто си, а друг човек ми каза киноа да си взема като му казах, че обичам кус-кус и мисля утре да си направя киноа + извара
манджите дето хапвам са боб, леща, картофена и гъбена супа ...всъщност това съм хапвал последните 2-3 седмици дето опитвам да се храня здравословно, иначе може би и други неща ще хапна ако сготвят вкъщи
засега съм прегрешил само с един сладкиш дето имаше захар и брашно в него.... и днеска изядох 2 пакетчета с курабийки от здравословния магазин, но те май не бяха чак толкова зле като прегрешение ...ама просто не трябваше да ги изяждам всичките май
като почна да тренирам с гирите вкъщи ще включа конопен протеин и чиа семена преди и след тренировка...
засега това ми е менюто .....обаче днеска само през деня свалих 1 кг, което малко ме плаши - може би бъркам в нещо? някой по-напред с материала ще се радвам да ми направи някоя критика какво още е необходимо да включа в менюто си или къде бъркам ...ако свалям по 1 кг на ден няма да е мн добре
а пък и не ми харесва да нямам достатъчно сили ...ужким си мисля, че се чистя ...ама с тия манджи и яйца не съм сигурен дали само в чистенето е проблема