Добре де, ще се опитам и аз да кажа 2-3 добри и 200-300 лоши думи за себе си
От малък си бях злояд като Zloqd вероятно... това не обичам, онова на обичам... всичко ми се струваше мазно, жилаво и не знам си какво... супи не обичах, зеленчуци не обичах.... единствено обичах филии намазани с лютеница и пържени картофи, както и закуски разни и питките приготвени от баба... ама примерно доматите ми се гадеше от тях, от много неща ми се гадеше... пилешка кожа също се сещам, от зеленчуците май само краставици ядях от време на време
след това порастнах
....обаче си останах същия злояд... много го карах на пържени картофи.... цели лета съм карал като всеки ден ям пържени картофи (някои биха казали, че пържените картофи са вредни.. ама аз най-добре си познавам организма и знам колко полезни са за мен, без пържени картофи трудно се живее
) .....и пак филии намазани с нещо си... хамбургери, джобове, тостери, дюнери, закуски, пици ....все полезни тестени храни, които са полезни с това, че запълват корема
.....обаче странното е, че въпреки всичката тази полезна храна дето съм изял... от малък съм си все болнав... лесно се разболявам... може да се каже, че се превърна в константа да се разболявам на рождения си ден, както и точно по време на ваканциите - пролетни, зимни и т.н. което беше ужасно, защото няма смисъл от това да се разболяваш ваканцията и да не си спестяваш главоболията от училище или поне аз не виждах смисъла
все температури, кашлици, болки в гърлото, бронхити (3-4 пъти годишно), хапчета, антибиотици ...все неща, които така ми стимулират имунната система, че се разболявам пак и пак и пак... то накрая почва да му писва на човек.... ама и като студент пак си ръгам здраво пържени картофи и кебабчета... в ЦБА в Търново са по 39ст. само и се възползвам яко от това
.......по някое време какво ме прихвана да видя за вегетарианството какво пише, или за суровоядството беше.... и случайно попаднах на този сайт, прочетох някои статии и работи.... тази Мер е опасна (и рожден ден даже има сега), много зарибяващо пише.... не можах да устоя на изкушението и взех и аз да се зарибявам лека-полека.... и да виждам, че проблемите ми може би се дължат на храненето и т.н. и сега ужким взех да помъдрявам последните няколко седмици и да се опитвам да ям повече плодове и зеленчуци..... обаче Мер не е права в последната си статия дето пусна за суровоядството, че йо-йо ефекта те удря след 2 седмици ли какво беше, мен за 2 дни почва да ме удря.... ей го че тази вечер не издържах и изядох набързо без да се замисля 3 сандвича със шпек и маргарин....
Но утре е нов ден.... пожелайте ми да се справя по-успешно с храненето си
За пречистванията ще се похваля, че от няколко дни имам иригатор и морска сол ....което е добро начало